Reteta de ardei bulgaresti in otet. Cum se prepara reteta de ardei bulgaresti in otet.
Reteta de ardei bulgaresi in otet o stiu de la mama, este una simpla, se face usor iar ardeii sunt foarte gustosi.
Eu am borcane mari, de 1,5 l dar, in alternativa pueti folosi doua de 800 g.
Asadar, sterilizam capacele si borcanele in care vom pune ardeii.
Spalam bine ardeii, ii lasam la scurs si ii asezam cat putem de bine in borcane alaturi de frunzele de dafin. Eu ii pun intregi dar, daca va place si va este mai usor, ii puteti taia rondele.
Intr-o craticioara punem la fiert apa, otetul, sarea, zaharul, boabele de piper si mustar. Cand a inceput sa fiarba, turnati saramura in borcan cu grija. Asezati borcanul intr-o tava, sa nu se sparga.
Infiletati capacul, infasurati borcanul intr-un prosop gros de bucatarie si lasati-l la racit pana a doua zi.
Apoi il puteti depozita in camara pentru la iarna. Spor la treaba!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii