amestecam apa cu otetul, sarea, zaharul, piperul si foile de dafin, se pun toate pe foc. Intre timp spalam ardeii, le taiem coditele, ii taiem in bucati. Cand fierbe apa ii scufundam 1 minut in apa clocotita, ii scoatem din apa, ii asezam in borcane bine spalate si sterilizate, apoi adaugam apa in care au fost opariti. Se capacesc borcanele cu capace cu filet sau se leaga cu foita de celofan, se pun intre paturi pana ziua urmatoare cand se pot aseza in camara.
Alte retete gasiti pe blogul meu la adresa: http://dulcesarat.blogspot.com/

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii