Se spala, se taie coditele mai scurt la ardeiul capia.
Se pregateste o moare din apa, otet, sare, piper, foi dafin, care se da in clocot.
Se introduc pe rind ardeii, tinadu-i in moarea clocotita, intorcandu-i pe o parte si alta pina isi schimba putin culoarea. Asa se procedeaza cu toata cantitatea de ardei. Inainte de a-i introduce in moarea fiarta se inteapa fiecare ardei in partea de sus si de jos (pentru a-si lua moarea cit trebuie).
Se aseaza in borcane, se toarna, moarea peste ei, fierbinte, nu se leaga imdiat ci dupa ce se mai completeaza cu lichidul respectiv (poate fi si rece). Deasupra si la fundul borcanului se pun frunze de telina verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii