autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei capia rosu, umpluti cu hribi

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 octombrie 2009

Ingrediente
8 ardei capia rosii(sunt mai dulci), 3 cepe rosii de apa, 300 gr hribi, 200 gr orez,cu bobul rotund, 250 gr suc de rosii, 1 ceasca ulei(din samburi de struguri), 50 gr faina sau amidon alimentar, sare, piper roz proaspat macinat,condimente, verdeata

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Calesti ceapa in jumatate din cantitatea de ulei, adaugi orezul, apoi adaugam si cantitatea de hribi, care au fost taiati marunt si fierti.Se mai aduga 2 cesti cu zeama in care au fost fierti hribii, dupa care lasi sa fiarba compozitia la foc mic pana cand scade. Se adauga sare, piper roz proaspat macinat, faina, verdeata si cateva linguri de suc de rosii. Eu fac un sos din amidon alimentar cu suc de rosii,pun peste compozitia de ardei capia rosu cu hribi si dau la cuptor.Umpli ardeii cu compozitia obtinuta, ii asezi in tava, pui peste si restul sucului de rosii, restul de ulei si ii dai la cuptor pentru 45 de minute.Sunt un deliciu.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei capia rosu, umpluti cu hribi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Castraveti si rosii cu umplutura de manzat

Castraveti si rosii cu umplutura de manzat

Castravetii umpluti au un gust deosebit, intre dovlecel si gulie. Daca ii combini si cu rosii umplute,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Bostanei rotunzi umpluti cu legume si mozzarela

Bostanei rotunzi umpluti cu legume si mozzarela

Intai se cojesc usor bostaneii de coaja, se taie un capac si se scoate continutul din ei lasand un

3 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    O bunatate !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

    Multumesc dragele mele pentru comentarii.Va pup.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    O delicatesa...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

      Asta e adevarat dezmat

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 8 ardei capia rosii(sunt mai dulci)
  • 3 cepe rosii de apa
  • 300 gr hribi
  • 200 gr orez,cu bobul rotund
  • 250 gr suc de rosii
  • 1 ceasca ulei(din samburi de struguri)
  • 50 gr faina sau amidon alimentar
  • sare
  • piper roz proaspat macinat,condimente
  • verdeata

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
Vinete si rosii pane