autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ardei capia umpluti cu sardele

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 ardei capia rosii, , 500 g fileuri de sardele (dezosate), , 4 catei de usturoi, , 70 g unt, , 60 g faina, , 600 ml lapte,, 2 fire de cimbru, , 2 foi de dafin, , 3 linguri de untdelemn fin,, 3 linguri de otet aromat, , 1 fir de patrunjel, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Puneti sardelele sa se desareze (se cumpara gata marinate de la magazinele de peste). - Puneti untul sa se topeasca intr-o tigaie, adaugati faina si lasati sa se rumeneasca un minut, amestecand. Stingeti cu lapte, adaugati doi catei de usturoi trecuti pe razatoare, lasati sa clocoteasca rantasul la foc foarte mic, amestecand. Puneti sare si piper. - Zdrobiti sardelele cu furculita si amestecati-le cu sosul de faina si usturoi. Sarati, piperati. - Scoateti codita si semintele ardeilor, fara sa le taiati carnea din interior. Scufundati-i trei minute in apa care clocoteste. - Scoateti ardeii, lasati sa se scurga si sa se raceasca, apoi umpleti-i cu compozitia de peste. - Ungeti o tava cu untdelemn, puneti pe ea ardeii, mai stropiti-i si pe deasupra cu untdelemn, apoi puneti otetul si cei doi catei de usturoi ramasi, curatati si taiati in doua. Lasati-i sa se coaca 10 minute la cuptor. Serviti-i presarati cu patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei capia umpluti cu sardele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei in sos de vin cu mamaliguta

Ficatei in sos de vin cu mamaliguta

Ficatei se aseaza in tigaie impreuna cu putin ulei pentru a se rumenii la foc mic, separat se prepara

11 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Ficatei de pui cu usturoi

Ficatei de pui cu usturoi

Se spala ficateii si se pun la prajit in 3 linguri de ulei. Se prajesc pe o parte si pe alta cate

9 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 ardei capia rosii
  • 500 g fileuri de sardele (dezosate)
  • 4 catei de usturoi
  • 70 g unt
  • 60 g faina
  • 600 ml lapte,
  • 2 fire de cimbru
  • 2 foi de dafin
  • 3 linguri de untdelemn fin,
  • 3 linguri de otet aromat
  • 1 fir de patrunjel
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
MAMALIGUTA LA CUPTOR