autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ardei capia umpluti cu sardele

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 ardei capia rosii, , 500 g fileuri de sardele (dezosate), , 4 catei de usturoi, , 70 g unt, , 60 g faina, , 600 ml lapte,, 2 fire de cimbru, , 2 foi de dafin, , 3 linguri de untdelemn fin,, 3 linguri de otet aromat, , 1 fir de patrunjel, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Puneti sardelele sa se desareze (se cumpara gata marinate de la magazinele de peste). - Puneti untul sa se topeasca intr-o tigaie, adaugati faina si lasati sa se rumeneasca un minut, amestecand. Stingeti cu lapte, adaugati doi catei de usturoi trecuti pe razatoare, lasati sa clocoteasca rantasul la foc foarte mic, amestecand. Puneti sare si piper. - Zdrobiti sardelele cu furculita si amestecati-le cu sosul de faina si usturoi. Sarati, piperati. - Scoateti codita si semintele ardeilor, fara sa le taiati carnea din interior. Scufundati-i trei minute in apa care clocoteste. - Scoateti ardeii, lasati sa se scurga si sa se raceasca, apoi umpleti-i cu compozitia de peste. - Ungeti o tava cu untdelemn, puneti pe ea ardeii, mai stropiti-i si pe deasupra cu untdelemn, apoi puneti otetul si cei doi catei de usturoi ramasi, curatati si taiati in doua. Lasati-i sa se coaca 10 minute la cuptor. Serviti-i presarati cu patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei capia umpluti cu sardele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei Umpluti

Ardei Umpluti

Pentru aceasta reteta eu am folosit 4 ardei kapia pe care i-am taiat in 3 caci erau foarte mari si

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Osso bucco milanez

Osso bucco milanez

Spalam bucatile de carne , le stergem bine cu un prosop absorbant,le condimentam cu sare si piper

5 voturi    4 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 ardei capia rosii
  • 500 g fileuri de sardele (dezosate)
  • 4 catei de usturoi
  • 70 g unt
  • 60 g faina
  • 600 ml lapte,
  • 2 fire de cimbru
  • 2 foi de dafin
  • 3 linguri de untdelemn fin,
  • 3 linguri de otet aromat
  • 1 fir de patrunjel
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Rulada din pulpe superioare de pui cu mazare