autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ardei capia umpluti cu sardele

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 ardei capia rosii, , 500 g fileuri de sardele (dezosate), , 4 catei de usturoi, , 70 g unt, , 60 g faina, , 600 ml lapte,, 2 fire de cimbru, , 2 foi de dafin, , 3 linguri de untdelemn fin,, 3 linguri de otet aromat, , 1 fir de patrunjel, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Puneti sardelele sa se desareze (se cumpara gata marinate de la magazinele de peste). - Puneti untul sa se topeasca intr-o tigaie, adaugati faina si lasati sa se rumeneasca un minut, amestecand. Stingeti cu lapte, adaugati doi catei de usturoi trecuti pe razatoare, lasati sa clocoteasca rantasul la foc foarte mic, amestecand. Puneti sare si piper. - Zdrobiti sardelele cu furculita si amestecati-le cu sosul de faina si usturoi. Sarati, piperati. - Scoateti codita si semintele ardeilor, fara sa le taiati carnea din interior. Scufundati-i trei minute in apa care clocoteste. - Scoateti ardeii, lasati sa se scurga si sa se raceasca, apoi umpleti-i cu compozitia de peste. - Ungeti o tava cu untdelemn, puneti pe ea ardeii, mai stropiti-i si pe deasupra cu untdelemn, apoi puneti otetul si cei doi catei de usturoi ramasi, curatati si taiati in doua. Lasati-i sa se coaca 10 minute la cuptor. Serviti-i presarati cu patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei capia umpluti cu sardele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui la grill cu ciuperci champignon

Piept de pui la grill cu ciuperci champignon

Spalam bucatile de pui si le lasam sa se scurga de apa. Intre timp ne ocupam de marinada: Intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Limba rasol cu sos de usturoi

Limba rasol cu sos de usturoi

Se tine carnea in apa rece 10-15 minute, apoi se spala. Se pune la fiert in 4 litri de apa rece cu

17 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 ardei capia rosii
  • 500 g fileuri de sardele (dezosate)
  • 4 catei de usturoi
  • 70 g unt
  • 60 g faina
  • 600 ml lapte,
  • 2 fire de cimbru
  • 2 foi de dafin
  • 3 linguri de untdelemn fin,
  • 3 linguri de otet aromat
  • 1 fir de patrunjel
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
PIEPT DE PUI CU SOS DE SOIA