Ardeii se coc, se curata de samburi si pielita si se rup/taie fasii (ca niste paste late).
In uleiul incins se caleste ceapa taiata marunt, se adauga apoi si rosiile taiate cubulete. Dupa vreo 7-8 min se adauga ardeii si condimentele.
Se mai lasa pe foc aprox.10min.
Se serveste cu orez sau ca si garnitura la carne (dupa preferinte)
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii