autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

ARDEI COPTI CU SMANTANA

Autor: ghelase mihaela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ghelase mihaela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 august 2009

Ingrediente
1kg de ardei copti,2-3 cepe, 3linguri de smantana, o lingura de faina alba,sare, piper, o foaie de dafin.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei,cu sare/delicat si frunza de dafin, se pune putina apa sa fiarba ceapa. Puneti ardeii sa fiarba cu ceapa, condimentati cu piper dupa gust.amestecati intr-un castronel smantana cu faina,cand e bine omogenizata puteti pune putin praf de usturoi. Luati cateva linguri de sos si puneti peste smantana,amestecati si pe urma puneti sosul peste ardei.amestecati sa nu se prinda inca 1-2 min. Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "ARDEI COPTI CU SMANTANA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei copti, cu sos de smantana la cuptor

Ardei copti, cu sos de smantana la cuptor

Se coc ardeii si se lasa jumate de ora cu sare peste ei, dupa care se curata de pielita. Se dau

5 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui cu ardei copti si smantana

Pui cu ardei copti si smantana

Spalam aripioarele, le taiem varfurile si le punem la prajit cu putin ulei. Presaram putina sare. Coacem

45 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1kg de ardei copti,2-3 cepe
  • 3linguri de smantana
  • o lingura de faina alba,sare
  • piper
  • o foaie de dafin.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Frittata cu dovlecel patisson