Se coc ardeii, se pun intr-un vas cu capac, pentru a se aburi si pentru a se curata cu usurinta de coaja.
Intr-o cratita punem uleiul la incins in care vom praji ardeii 1-2 min,dupa care adaugam smantana, saram si piparam dupa gust.
Lasam sa dea cateva clocote si oprim focul.
Cine doreste la smintina poate adauga o jumatate de lingurita de amidon alimentar, pentru ca sosul sa iasa mai grosut.
Eu nu pun,imi place asa, cu sosul subtire, fara nici un adaos.
Cui ii plac ardeii ....sunt grozavi!
Servim decorati cu patrunjel proaspat tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii