autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei copti cu sos

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 iulie 2008

Ingrediente
1 kg ardei grasi, sos alb, 75 g unt sau margarina, 60 g faina, 500 ml lapte, 100 g brinza telemea, sare de lamaie, marar sau patrunjel tocat, 50-100 g brinza telemea sau cascaval ras.

Dificultate: Medie Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Ardeii mai grasi se coc si apoi se curata. Dupa ce s-au curatat, se taie in felii si se asaza in strat subtire in vasul uns cu unt. Se pregateste sosul alb. Sosul nu se sareaza deoarece ardeii au absorbit sare suficienta, cand au fost presarati dupa ce s-au copt. Se acreste putin si se aromeaza cu marar sau patrunjel taiat marunt, apoi se desarta peste ardei, presarindu-se cu brinza rasa. Se infierbinta la cuptor cu 10 minute inainte de servire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copti cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei copti cu sos propriu(Pimientos asados)

Ardei copti cu sos propriu(Pimientos asados)

Se prepara ardeii grasi,spalandu-i sub jetul de apa rece si uscandu-i cu un prosop uscat si curat

7 voturi    14 comentarii
40 min
Retete de post
Fasole cu sos de ardei copti

Fasole cu sos de ardei copti

Calim ceapa, adaugam ardeii copti taiati in cuburi,zarzavatul,sosul iute, apoi fasolea.Condimentam,adaugam

20 voturi    9 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    Cred ca sunt o bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg ardei grasi
  • sos alb
  • 75 g unt sau margarina
  • 60 g faina
  • 500 ml lapte
  • 100 g brinza telemea
  • sare de lamaie
  • marar sau patrunjel tocat
  • 50-100 g brinza telemea sau cascaval ras.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca sunt o bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Pancakes cu dovlecel