autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei copti cu sos

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 iulie 2008

Ingrediente
1 kg ardei grasi, sos alb, 75 g unt sau margarina, 60 g faina, 500 ml lapte, 100 g brinza telemea, sare de lamaie, marar sau patrunjel tocat, 50-100 g brinza telemea sau cascaval ras.

Dificultate: Medie Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Ardeii mai grasi se coc si apoi se curata. Dupa ce s-au curatat, se taie in felii si se asaza in strat subtire in vasul uns cu unt. Se pregateste sosul alb. Sosul nu se sareaza deoarece ardeii au absorbit sare suficienta, cand au fost presarati dupa ce s-au copt. Se acreste putin si se aromeaza cu marar sau patrunjel taiat marunt, apoi se desarta peste ardei, presarindu-se cu brinza rasa. Se infierbinta la cuptor cu 10 minute inainte de servire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copti cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei copti cu sos propriu(Pimientos asados)

Ardei copti cu sos propriu(Pimientos asados)

Se prepara ardeii grasi,spalandu-i sub jetul de apa rece si uscandu-i cu un prosop uscat si curat

7 voturi    14 comentarii
40 min
Retete de post
Ardei copti, cu sos de smantana la cuptor

Ardei copti, cu sos de smantana la cuptor

Se coc ardeii si se lasa jumate de ora cu sare peste ei, dupa care se curata de pielita. Se dau

5 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    Cred ca sunt o bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg ardei grasi
  • sos alb
  • 75 g unt sau margarina
  • 60 g faina
  • 500 ml lapte
  • 100 g brinza telemea
  • sare de lamaie
  • marar sau patrunjel tocat
  • 50-100 g brinza telemea sau cascaval ras.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca sunt o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu legumele toamnei Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim aluatul: 1.Punem intr-un castron

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Orez cu legume si ou
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide