Se coc ardeii si se lasa jumate de ora cu sare peste ei, dupa care se curata de pielita.
Se dau prin faina si prin 2 oua batute si se prajesc in tigaie ca pe orice pane.
Se perpara un sos din smantana cu un ou, cateii de usturoi curatati si feliati si sare dupa gust. Sosul se toarna peste ardeii pane care, in prealabil, sunt aranjati intr-o tavita mai inalta, astfel incat coditele lor sa ramana in afara (vezi poza).
Se da la cuptor pentru 20 de min si se serveste.
Atentie! E atat de gustos ca o sa va para rau ca nu ati facut-o in dubla cantitate!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii