Ardei copti la borcan

Timp pregatire
220 minute
Complexitate
redusa
Ardei copti la borcan

Ingrediente

  • 10 kg de ardei proaspeti
  • o cana de otet
  • o cana de zahar
  • o cana de apa
  • sare dupa gust
  • 1 conservant

Mod de preparare

Se culeg ardeii si se spala.Flory ii frige pe o plita groasa la foc de lemne asa le da o aroma deosebita.Dupa ce sa-u fript se curata de pielita de cotor si seminte.Se aseaza in borcan.Se fierbe dresingul de apa zahar otet si sare dupa gust care dupa ce s-a racit al turnam in borcane.Sigilam borcanele si le dam la duns cam 10 15 minute.Dupa ce am scos borcanele le lasam la racit acoperite cu un stergar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise