Se coc ardeii, se presara cu sare,se lasa acoperiti pana se racesc cat sa se poata curata.Se curata de coaja si de cotor,se lasa a scurs.Asezi ardeii scursi foarte bine, in borcane pana la curbura borcnului.
Baitzul: otzetul,apa,uleiul, mierea, sarea si condimentele se dau la fiert. Cand clocoeste baitzul, se toarna in borcane,se lasa cateva minute, Daca e nevoie, mai adaugi pana la umplerea borcanului. Capsezi, dai imediat la cuptorul incins pentru 20 minute. Lasi sa se raceasca in cuptor. Iarna ai salata de ardei minunata alaturi de o friptura.Se pastreaza foarte bine in beci, camara sau frigider.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii