Coci ardeii,asezi in borcane.Fiecare strat asezat in borcan il presari cu sare mare din abundenta, pana la umplerea borcanului. Capsezi borcanul si il pastrezi in beci. Iarna cureti ardeii din borcan, cati doresti la o portie, si-i prepari cum doresti.Daca nu ai beci, pentru siguranta poti sa acoperi ardeiii cu ulei clocotit.(nu neaparat)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii