Se coc ardeii in mod foarte rapid (doar atat incat sa-i putem decoji dar pulpa nu trebuie sa fie coapta).
Se pun intr-un vas cu capac cu putina sare si se lasa sa transpire cam 15 minute. In acest fel se vor curata foarte usor.
Intre timp punem o oala cu apa pentru fiert orez si il fierbem cam 15 minute.Il dam deoparte sa se raceasca. Apoi punem ceapa la calit cu putin ulei (eu am folosit toata ceapa).
Dupa 2-3 minute se adauga rosia taiata cubulete si lasam sa se prajeasca la foc mic. Dupa ce s-a fiert si racit orezul si dupa ce l-am scurs bine de apa, umplem ardeii copti cu compozitia de orez cu ceapa calita,rosie,frunze de patrunjel tocate fin,busuiocul de asemeni tocat fin, telina data pe razatoarea mica si adaugam si branza afumata la urma.Dupa ce i-am asezat intr-o cratita punem pentru 15 minute cratita la cuptor la foc domol.Pofta buna!!!
Scuze ca nu am fost atenta la aceasta reteta si am lasat-o neterminata.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii