autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei cu branza

Autor: Cornelia Matu (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 iulie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cornelia Matu (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 iulie 2007

Ingrediente
5-6 ardei grasi, ulei 3-4 linguri, branza proaspata 300-400 g, 1 ceasca de lapte, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

34 voturi

Mod de preparare

Se coc ardeii pe plita, se cojesc si se lasa la scurs. Se pastreaza zeama. Optional se poate scoate si cotorul cu seminte.
Intr-o tigaie punem ulei 3-4 linguri si se aseaza ardeii, se acopera si se incing la foc mic. Se adauga branza rasa sau bucatele egal peste toti ardeii, apoi turnam un pic din zeama care s-a scurs din ei si o cescuta se lapte. Se sareaza dupa gust si se acopera.
Se lasa la foc mic pana se topeste branza.
Se servesc calzi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei kapia umpluti cu branza de vaci si mascarpone

Ardei kapia umpluti cu branza de vaci si mascarpone

Incalziti cuptorul la 180C. Faceti o mica incizie in fiecare ardei kapia, de la coada spre varf,

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Retete vegetariene
Ardei umpluti cu branza

Ardei umpluti cu branza

Ardeii ii spalam bine cu apa rece si ii uscam . II coacem pe gratar sau in cuptor pana cand se desprinde

4 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

34 voturi

Ingrediente

  • 5-6 ardei grasi
  • ulei 3-4 linguri
  • branza proaspata 300-400 g
  • 1 ceasca de lapte
  • sare

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Mancarica de Vinete "Spicy"