Se coc ardeii pe plita, se cojesc si se lasa la scurs. Se pastreaza zeama. Optional se poate scoate si cotorul cu seminte.
Intr-o tigaie punem ulei 3-4 linguri si se aseaza ardeii, se acopera si se incing la foc mic. Se adauga branza rasa sau bucatele egal peste toti ardeii, apoi turnam un pic din zeama care s-a scurs din ei si o cescuta se lapte. Se sareaza dupa gust si se acopera.
Se lasa la foc mic pana se topeste branza.
Se servesc calzi.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii