Se coc ardeii pe plita, se cojesc si se lasa la scurs. Se pastreaza zeama. Optional se poate scoate si cotorul cu seminte.
Intr-o tigaie punem ulei 3-4 linguri si se aseaza ardeii, se acopera si se incing la foc mic. Se adauga branza rasa sau bucatele egal peste toti ardeii, apoi turnam un pic din zeama care s-a scurs din ei si o cescuta se lapte. Se sareaza dupa gust si se acopera.
Se lasa la foc mic pana se topeste branza.
Se servesc calzi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii