autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei cu branza

Autor: Cornelia Matu (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 iulie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cornelia Matu (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 iulie 2007

Ingrediente
5-6 ardei grasi, ulei 3-4 linguri, branza proaspata 300-400 g, 1 ceasca de lapte, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

34 voturi

Mod de preparare

Se coc ardeii pe plita, se cojesc si se lasa la scurs. Se pastreaza zeama. Optional se poate scoate si cotorul cu seminte.
Intr-o tigaie punem ulei 3-4 linguri si se aseaza ardeii, se acopera si se incing la foc mic. Se adauga branza rasa sau bucatele egal peste toti ardeii, apoi turnam un pic din zeama care s-a scurs din ei si o cescuta se lapte. Se sareaza dupa gust si se acopera.
Se lasa la foc mic pana se topeste branza.
Se servesc calzi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati

Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Carnatii se frig intregi la tigaie. Intr-un castron

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
ARDEI UMPLUT CU PASTA DE BRANZA SI MASLINE

ARDEI UMPLUT CU PASTA DE BRANZA SI MASLINE

Ardeii se spala,se curata de cotoare,seminte si se taie pe jumatate sau in sferturi. Branza telemea

9 voturi    3 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

34 voturi

Ingrediente

  • 5-6 ardei grasi
  • ulei 3-4 linguri
  • branza proaspata 300-400 g
  • 1 ceasca de lapte
  • sare

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi

Carnea o spalam bine si o taiem bucatele potrivite, eliminand toate fibrele si grasimea in exces. In tigaia in care vom gati incalzim

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Piure (Pasta) din naut boabe uscate