Ardei cu branza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 ardei grasi
  • ulei 3-4 linguri
  • branza proaspata 300-400 g
  • 1 ceasca de lapte
  • sare

Mod de preparare

Se coc ardeii pe plita, se cojesc si se lasa la scurs. Se pastreaza zeama. Optional se poate scoate si cotorul cu seminte.

Intr-o tigaie punem ulei 3-4 linguri si se aseaza ardeii, se acopera si se incing la foc mic. Se adauga branza rasa sau bucatele egal peste toti ardeii, apoi turnam un pic din zeama care s-a scurs din ei si o cescuta se lapte. Se sareaza dupa gust si se acopera.

Se lasa la foc mic pana se topeste branza.

Se servesc calzi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinte sarate cu branza

Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel.

Placinte sarate cu branza
Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie.

Cotlet de porc cu rosii la tigaie
Dulceata din fructe de soc

Dulceata din fructe de soc

Reteta de dulceata din fructe de soc. Cum se prepara reteta de dulceata din fructe de soc fara conservant.

Dulceata din fructe de soc