Se coc un kg de ardei gras se curata si se rup bucati cu mana dupa care se pun intr-un castron; intr-o cratita se rumenesc 2 cepe in putin ulei, peste ceapa se pun bucati de ardei copt cu 250 ml de apa si se dau intr-un clocot separat; se face un amestec de 250 - 500 gr cu o lingurita doua de faina si apa care se toarna peste amestecul de ardei cu ceapa care clocoteste, se amesteca in continuu sa nu se prinda, maxim 10 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii