Se pune la fiert otetul cu toate ingredientele si se lasa sa dea 2-3 clocote. Ardeii se spala si se zvanta, apoi se pun in borcane cat mai inghesuiti.
Intr-o cratita mai mare puneti 1 litru de apa rece, 1 prosop de bucatarie indoit in doua si asezati pe el borcanele pline cu ardei, apoi puneti-o pe aragaz la foc mic. Cand se incinge bine apa, puneti zeama clocotita cu un polonic pana umpleti borcanele. Lasati cateva minute pentru ca mai scade zeama, completati, apoi inchideti borcanele cu capace si strangeti bine.
Se lasa sa se raceasca, apoi se pun in camara.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii