Se pune la fiert otetul cu toate ingredientele si se lasa sa dea 2-3 clocote. Ardeii se spala si se zvanta, apoi se pun in borcane cat mai inghesuiti.
Intr-o cratita mai mare puneti 1 litru de apa rece, 1 prosop de bucatarie indoit in doua si asezati pe el borcanele pline cu ardei, apoi puneti-o pe aragaz la foc mic. Cand se incinge bine apa, puneti zeama clocotita cu un polonic pana umpleti borcanele. Lasati cateva minute pentru ca mai scade zeama, completati, apoi inchideti borcanele cu capace si strangeti bine.
Se lasa sa se raceasca, apoi se pun in camara.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii