Se amesteca carnea cu orezul,ceapa tocata,uliul si apa intr-un castronel.Se curata si se spala ardeii,rosiile si dovlecei si se pregatesc pentru umplut.miezul rosiilor si al dovleceilor nu se aruca pentru ca se vor folosi la sos.Dupa ce ati umplut toate legumele le tapetati cu faina in capete si se pun intr-un recipient care poate fi folosit la cuptor.Se adauga apa cam cat sa-i acopere jumate,miezul de la rosii si dovlecei,marar si patrunjel tocat,boabe de piper si sare dupa gust.Acoperiti recipientul si bagati-l la cuptor.spre sfarsit da-ti capacul la o parte,adaugati suc de rosii (de preferat facut in casa) si mai lasati la cuptor vreo 15 minute.Cand ati oprit cuptorul mai puteti adauga marar si patrunjel tocat.E o mancare gatita mai sanatos ....pe care baietelul meu o adora

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii