autor:

liliana hristova

» » Mancaruri cu carne

ardei,dovlecei si rosii umplute cu carne pui

Autor: liliana hristova (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: liliana hristova (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2010

Ingrediente
1/2 kg carne de pui tocata(piept), 1 ceapa potrivita, 1 lingurita ulei de masline, un pic de apa, sare,, marar,patrunjel, 1 cescuta orez bob rotund

Dificultate: Medie Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Se amesteca carnea cu orezul,ceapa tocata,uliul si apa intr-un castronel.Se curata si se spala ardeii,rosiile si dovlecei si se pregatesc pentru umplut.miezul rosiilor si al dovleceilor nu se aruca pentru ca se vor folosi la sos.Dupa ce ati umplut toate legumele le tapetati cu faina in capete si se pun intr-un recipient care poate fi folosit la cuptor.Se adauga apa cam cat sa-i acopere jumate,miezul de la rosii si dovlecei,marar si patrunjel tocat,boabe de piper si sare dupa gust.Acoperiti recipientul si bagati-l la cuptor.spre sfarsit da-ti capacul la o parte,adaugati suc de rosii (de preferat facut in casa) si mai lasati la cuptor vreo 15 minute.Cand ati oprit cuptorul mai puteti adauga marar si patrunjel tocat.E o mancare gatita mai sanatos ....pe care baietelul meu o adora
Daca ti-a placut reteta noastra "ardei,dovlecei si rosii umplute cu carne pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui la cuptor umplut cu prune uscate si migdale

Pui la cuptor umplut cu prune uscate si migdale

1. Intr-un castron mic, se inmoaie prunele in vin si se lasa deoparte.Se incalzeste cuptorul la 190°. 2. Se

3 voturi    6 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulada de pui cu carne tocata

Rulada de pui cu carne tocata

Curatam ceapa uscata, o tocam, iar pe cea verde o spalam si o taiem rondele. Morcovul il curatam,

1 vot    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • liliana hristova

    liliana hristova (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

    deoarece am si un baietel mic,incerc sa gatesc cat mai sanatos pentru el cat si pentru noi.am sa incerc sa pun cat mai multe retete asta in masura in care le gatesc.

  • carmencita

    carmencita (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

    buna!! ai niste retete fff sanatoase si fff gustoase! cu siguranta le voi incerca! felicitari

Dificultate

Medie

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de pui tocata(piept)
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 lingurita ulei de masline
  • un pic de apa
  • sare,
  • marar,patrunjel
  • 1 cescuta orez bob rotund

Raporteaza reteta

Retete
de liliana hristova
Ciuperci umplute cu piept de pui

Ciuperci umplute cu piept de pui

Se rade morcovul,ceapa si rosia pe razatoarea mica.Se toaca usturoiul marunt,mararul.Pieptul,morcovul,ceapa,usturoiul,rosia

4 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne
Salata de vara

Salata de vara

se spala legumele si se toaca,se pun intr-un castron se asezoneaza si se rade branza dupa preferinta.Mie

0 voturi    5 comentarii
30 min
Salate de legume
Pulpe de pui dezosate la cuptor cu busuioc si usturoi

Pulpe de pui dezosate la cuptor cu busuioc si usturoi

Se spala pulpele si se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti.Se toaca busuiocul potrivit,se

11 voturi    3 comentarii
2h
Fripturi

liliana hristova (Chef de cuisine)

deoarece am si un baietel mic,incerc sa gatesc cat mai sanatos pentru el cat si pentru noi.am sa incerc sa pun cat mai multe retete asta in masura in care le gatesc.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Vinete umplute