autor:

Laura-Cristina Chelciov

» » Aperitive

Ardei grasi pane

Autor: Laura-Cristina Chelciov (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura-Cristina Chelciov (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 septembrie 2013

Ingrediente
-4 ardei grasi, -ulei pt prajit, -sare, -mujdei, dupa plac, -1 ou, -1 lingura faina, -putina apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Ardeii se spala, se sterg bine si se pun la copt intr-o tigaie, cu ulei.

Ii intoarcem pe toate partile, asa incat sa se coaca uniform. Dupa ce s-au copt, ii scoatem din ulei si ii lasam la racit.

Dupa ce s-au racit, ii curatam de piele, ii spalam putin, ii rupem bucatele si ii lasam sa stea, putin, cu sare, pe un platou.

Intre timp, intr-un bol, punem un ou cu putina sare si il batem bine.

Adaugam faina si putina sare si amestecam. Punem fasiile de ardei, in ou.

Intr-o tigaie, punem ulei la incalzit, iar cand acesta incepe sa sfaraie, adaugam fasii de ardei, date prin ou si faina.

Dupa ce s-au prajit pe toate partile, scoatem fasiile pe un platou, in care am pus hartie de bucatarie, asa incat sa se scurga surplusul de ulei.

Dupa ce s-au prajit toate fasiile de ardei, se pune pe fiecare bucata in parte mujdei ( eu am pus o lingurita pe fiecare).

Se lasa macar 1 ora deoparte, asa incat sa se combine aromele.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei grasi pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
APERITIV DIN CARTOFI NOI

APERITIV DIN CARTOFI NOI

Se spala bine cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, se lasa putin la racit

2 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paine impanata

Paine impanata

Lasam untul la temperatura camerei cateva ore( cel mai indicat ar fi de seara pina dimineata).Cand

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Aurelia_Boncut

    Aurelia_Boncut (Chef de cuisine) , 25 mai 2014

    MULTE PRAJELI SI MULE GRASIMI ,SE POT PRAJI PE GRATAR SI ULEI NUMAI LA PRAJIT,IAR FAINA SA FIE INTEGRALA,NU E NECESAR SA FIE TAIATI FISI E SIFICIENT PE JUMATALE IN LUNG S-AI SCOS NUMAI SEMINTELE SI LASATI INTREGI

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    Gustos!!!

  • Fara foto

    Constanta Tudorache , 25 septembrie 2013

    Am mancat ,doar ca eu ii prajeam intregi nu fasii.E mai bn fasii,scap de cotor.Sunt mai buni ca friptura.

    • Fara foto

      Buzea Ramona , 23 septembrie 2013

      ardei copti si umpluti cu cascaval si apoi pane ...... o bomba calorica dar f f gustosi

    • Fara foto

      Anuta Sofineti , 22 septembrie 2013

      da eu am mancat ardei capia pane sunt foarte buni

    • Fara foto

      Ginetta Szabo , 22 septembrie 2013

      interesanta reteta!

    • Fara foto

      Mona Agachi , 22 septembrie 2013

      Inedit, chiar sunt curioasa dacaa mai mancat cineva acest preparat in afara de cel ce rocomanda reteta. Pareri ?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

6 voturi

Ingrediente

  • -4 ardei grasi
  • -ulei pt prajit
  • -sare
  • -mujdei
  • dupa plac
  • -1 ou
  • -1 lingura faina
  • -putina apa

Raporteaza reteta

Retete
de Laura-Cristina Chelciov
Desert chinezesc : Orez cu miere si migdale

Desert chinezesc : Orez cu miere si migdale

Orezul se spala si se lasa in apa rece pt 2 h. Dupa cele 2h, orezul se pune la fiert in apa rece

4 voturi    1 comentariu
25 min
Retete de post
Tarta cu smochine

Tarta cu smochine

Intr-un bol se pun faina, praf de copt, sare, zahar, ou, unt si vanilina si se framanta bina. Aluatul,

1 vot    1 comentariu
1h 20 min
Prajituri
Biban de mare, la cuptor, in crusta de sare si ierburi

Biban de mare, la cuptor, in crusta de sare si ierburi

Prima data trebuie spalati si curatati pestii. Dupa care se taie rozmarinul si salvia marunt.

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Aurelia_Boncut (Chef de cuisine)

MULTE PRAJELI SI MULE GRASIMI ,SE POT PRAJI PE GRATAR SI ULEI NUMAI LA PRAJIT,IAR FAINA SA FIE INTEGRALA,NU E NECESAR SA FIE TAIATI FISI E SIFICIENT PE JUMATALE IN LUNG S-AI SCOS NUMAI SEMINTELE SI LASATI INTREGI

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Cartofi In Crusta De Mustar