Taiati ardeii pe lungime,se spala,se sterg se dau deoparte;
Taiati ceapa marunt,puneti la calit cu ulei intr-o tigaie,cand incepe sa se coloreze adaugati orezul,amestecati si stingeti focul;
Dupa racire amestecati cu carnea tocata,patrunjel,painea stoarsa bine,ouale,sare,piper,cimbru;
Umpleti jumatatile de ardei,cu compozitia de carne,ii asezati intr-o tava,fiecare jumatate de ardei va fii presarat cu pesmet,presat cu podul palmei;
Deasupra, varsati un fir de ulei de masline,1\2 pahar vin alb si 1-2 pahar de apa;
Introduceti in cuptorul cald,timp de 1 1\2,decorati cu patrunjel proaspat tocat;
Se servesc cu 1-2 linguri din sosul ramas in tava!
Sfat: in timp ce ardeii coc in cuptor,cu o lingura luati sosul din tava si puneti peste ardei,repetati de2-3 ori!
Pofta mare!!
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii