Ceapa ardeii iuti si gogosarii ( sau ardei capia si gras) se spala si se toaca marunt. Otetul cu apa, sarea, piperul si foile de dafin se dau in cateva clocote. Dupa ce se racoreste putin se pune peste ardei si se amesteca bine. Se pun in borcane sau sticle cu gura larga si se capseaza. Se consuma iarna la ce va place. Nu este foarte iute.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii