Ceapa ardeii iuti si gogosarii ( sau ardei capia si gras) se spala si se toaca marunt. Otetul cu apa, sarea, piperul si foile de dafin se dau in cateva clocote. Dupa ce se racoreste putin se pune peste ardei si se amesteca bine. Se pun in borcane sau sticle cu gura larga si se capseaza. Se consuma iarna la ce va place. Nu este foarte iute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii