autor:

burdulea maria elena

» » Conserve si muraturi

ARDEI IUTE PT IARNA

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 septembrie 2009

Ingrediente
1 kg de ardei iute, cam 1/2 l otet.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Spalam ardeii, ii curatam de codite, ii taiem rondele, ii asezam in borcane(mie mi-au iesit 5 borcane). Umplem borcanele cu otet si le capacim. Le punem in camara. Se pastreaza foarte bine toata iarna.
Daca ti-a placut reteta noastra "ARDEI IUTE PT IARNA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Ardei iute sub forma de floare pt iarna

Ardei iute sub forma de floare pt iarna

Spalati ardeii, asezati-i in borcane de 800 g bine spalate. La borcanele de 800 g adaugati 2 lingurite

11 voturi    12 comentarii
10 min
Conserve si muraturi
Pasta de ardei capia

Pasta de ardei capia

1.Spalati si curatati ardeii. 2.Dati ardeii capia prin masina de tocat sau ii puteti mixa in robotul

1 vot    0 comentarii
3h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Floare de colt (Chef de cuisine) , 03 octombrie 2012

    Foarte buni ! Si eu ii pun asa, insa numai intregi. Faina ideea de a pune si putin gogosar pentru a-i lua din "piscaciune". Multumesc !

  • Fara foto

    Sidy , 19 noiembrie 2009

    Tare fain arata ardeii tai Lenut-o ! Asa ii pun si eu dar intregi...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2009

    Bun,bun,bun...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Multumesc de aprecieri, dragi gospodine! Da Mari, intradevar sunt din aceea f. f iuti. Uneori, adaug si fasii de gogosar, sa le mai ia din piscaciune. Roda, pun si intregi, chiar in sarja aceasta, am pus 2 borcanele intregi, asta pt diversificare.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Arata foarte bine.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Ardeii tai cred ca unt foarte iuti. Eu pun la murat ardei iuti bulgaresti, cei lungi, care nu sunt atit de iuti.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Asa fac si eu, se pastreaza foarte bine.

    • Vekas

      Vekas (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Da, imi place mult ardeiul iute, doar ca eu nu il tai , ci il pun intreg.Este super!

    • Michelle

      Michelle (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Interesant!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de ardei iute
  • cam 1/2 l otet.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

13 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Floare de colt (Chef de cuisine)

Foarte buni ! Si eu ii pun asa, insa numai intregi. Faina ideea de a pune si putin gogosar pentru a-i lua din "piscaciune". Multumesc !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sirop din flori de salcam Sirop din flori de salcam

Se pune apa la fiert intr-o oala mare si atunci cand da in clocote, se pun in ea florile de salcam spalate. Se fierb 30-40 de minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Ardei capia ca la mama