Spalati ardeii, asezati-i in borcane de 800 g bine spalate. La borcanele de 800 g adaugati 2 lingurite de sare, 2 lingurite de zahar, iar lichidul care se toarna in borcan sa cuprinda parti egale de apa si otet (ex la 150 ml apa adaugati 150 ml otet). Se capacesc borcanele si se depoziteaza in camara. Pt. borcanele de 370 g folositi 1 lingurita de sare si 1 lingurita de zahar.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii