autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

Ardei iuti in otet

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 august 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 august 2013

Ingrediente
un castron plin cu ardei iuti rosii si verzi, 4 foi de dafin, 7-8 boabe de piper, 4 linguri de ulei, apa, otet, o lingurita sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ardeii iuti se spala bine si se aseaza ori intr-un borcan ori intr-o sticla mai larga la gura(sticla nu de plastic ci din sticla)
Intr-o tigaita se pun frunzele de dafin rupte,sarea,boabele de piper,uleiul, apa si otet si se pun pe foc la fiert.
Lasam sa dea cateva clocote.
Apoi aceasta zeama fierbinte o turnam peste ardei.
Acoperim sticla la gura cu un ciolofan sau cu capac,daca are, si ii lasam in bucatarie pana a 2 a zi cand ii transferam la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti in otet" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet

Ardei iuti in otet

Ardeii spalati si scursi ii asezam in borcane curate. Ii punem intregi sau taiati . Facem un amestec

7 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti(bulgaresti) in otet

Ardei iuti(bulgaresti) in otet

Ardeii se spala si se aseaza in borcane.Separat facem urmatorul amestec:apa, otet , sare,zahar ,

29 voturi    3 comentarii
30 min
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Adelina Damian-Fekete , 31 august 2013

    Uleiul cand se pune?

  • Fara foto

    Magdalena Timu , 29 august 2013

    Eu las sa se raceasca zeama see you toate mirodeniile si apoi o torn peste ardeii asezati in borcan sau sticla.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • un castron plin cu ardei iuti rosii si verzi
  • 4 foi de dafin
  • 7-8 boabe de piper
  • 4 linguri de ulei
  • apa
  • otet
  • o lingurita sare

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Marmelada de nectarine Marmelada de nectarine

Marmelada de nectarine este o delicatesa, dar nu toate gospodinele au incercat pana acum aceasta reteta. Sigur daca incerci sa o faci

2 voturi    0 comentarii
40 min
Conserve si muraturi
Dulceata de nuci verzi Dulceata de nuci verzi

Se curata nucile de coaja verde pana se ajunge la miezul alb. Pe masura ce se curata, se pun intr-un borcan cu apa cu sare de lamaie.

40 voturi    20 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Suc de rosii