Ardeii trebuiesc pusi la uscat la soare timp de doua zile.
Curatati-i, frecandu-i cu un servet umed. Cu un cutit ascutit, inlaturati semintele si codita. Atentie, nu-i intepati. Puneti-i intr-un castron cufundati in otet. Lasati-i in jur de 3 zile, apoi lasati-i sa se usuce pe un servet curat.
Scurgeti uleiul din ton, apoi maruntiti pestele cu o furculita. Umpleti ardeii cu ton, cu blandete ca sa nu crape.
Aranjati ardeii umpluti in borcane de sticla si adaugati ulei de masline pana ii acoperiti. Serviti peste o saptamana.
Ardeii se vor conserva aproximativ 6 luni.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii