autor:

frunza janet

» » Conserve si muraturi

Ardei kapia copti umpluti cu ciuperci de padure

Autor: frunza janet (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 octombrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: frunza janet (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 octombrie 2013

Ingrediente
-4 kg de ardei kapia, -2 kg de ciuperci asortate de padure(ghebe,vineciori,ciuperci move), -2 masuri de apa + o masura de otet, -o lingura de sare mare

Dificultate: Redusa Timp: 2h

5 voturi

Mod de preparare

Ardeii se coc pe tabla sau pe flacara si se pun intr-un vas acoperit sa se abureasca,pentru a putea sa se curete mai usor.Ciupercile se curata,se spala si se fierb cam 30 de minute.Se scurg apoi de apa se mai clatesc in cateva ape .Ardeii se curata de coaja,de cotoare si seminte.Ardeii curatati se umplu cu ciuperci.
Dupa ce i-am umplut,ii asezam in borcane si pintre ei mai strecuram cateva ciupercute.Peste ei vom pune un amesctec de otet,apa si sare.Dupa cum spuneam,vom folosi 2 masuri de apa si una de otet.Sare se poate pune dupa gust.Dupa ce am umplut borcanele si le-am capsat le vom fierbe la baie de abur,20 min. de cand apa a inceput sa fiarba apa.Le punem apoi la pat de paturi pana cand se vor raci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei kapia copti umpluti cu ciuperci de padure" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Dulceata naturala din flori de mac

Dulceata naturala din flori de mac

Petalele de mac le scuturam de stamine si le punem intr-un bol incapator. adaugam zeama de lamaie

1 vot    0 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Dulceata de capsuni

Dulceata de capsuni

Se pregateste un sirop de apa si zahar care se pune la fiert, cand zaharul s-a topit destul de bine

18 voturi    10 comentarii
25 min
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lucia Gheorghe , 27 septembrie 2014

    cred ca e ceva bun

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2014

    Suna bine vreau sa fac asta.

  • Fara foto

    Elena Pena , 10 septembrie 2014

    MERITA INCERCATA!

    • frunza janet

      frunza janet (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2013

      Fii sigura,Angela!

    • Fara foto

      Angela Jidveanu , 18 octombrie 2013

      Si eu cred ca este foarte buna,merita incercata

    • frunza janet

      frunza janet (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2013

      Da Maria,sant grozavi!Este alt ceva,decat simpli ardei copti!Trebuie sa incerci....la anul!

    • Fara foto

      Maria Turcu , 16 octombrie 2013

      O incercam anul viitor! Cred ca este f.f.f.f.f.buna!!!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

5 voturi

Ingrediente

  • -4 kg de ardei kapia
  • -2 kg de ciuperci asortate de padure(ghebe,vineciori,ciuperci move)
  • -2 masuri de apa + o masura de otet
  • -o lingura de sare mare

Raporteaza reteta

Retete
de frunza janet
Inghetata coapta

Inghetata coapta

Se face un pandispan (sau folositi biscuiti rotunzi), apoi il decupam cercuri. Pe acest biscuite

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Inghetate
Prajitura cu mac, nuci caramelizate si portocale

Prajitura cu mac, nuci caramelizate si portocale

Intr-un bol punem faina, macul, praful de copt si un praf de sare. In alt vas punem la topit margarina,

10 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pulpe false de pui

Pulpe false de pui

Mai intai am facut aluatul: am pus apa,uleiul si praful de sare si apoi faina,l-am framantat bine

14 voturi    5 comentarii
45 min
Aperitive

Marieta_Pall (Chef de cuisine)

Suna bine vreau sa fac asta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    1 comentariu
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

2 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Gem de mere