autor:

maria

» » Conserve si muraturi

Ardei pentru umplut consevati in apa

Autor: maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 septembrie 2010

Ingrediente
ardei gras, frunze de telina si patrunjel si apa, la un borcan de 800 gr. au intrat 5 ardei neinghesuiti, la fiecare borcan am pus o aspirina deasupra nedizolvata.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Ardeii spalati se curata de cotoare si de toate nervurile, se oparesc 2 minute in apa clocoltita cu putina sare. Se scot cu spumiera se pun intr-un vas acoperit pana ce se termina toti ardeii. Se completeaza apa unde s-au oparit ardeii atat cat ne mai trebuie pentru a umple borcanele se pun frunze de telina si patrunjel se mai pune putina sare. Se asaza ardeii in borcane neinghesuiti se pune apa calduta peste ei. Deasupra fiecarui borcan se pune o aspirina nezdrobita se pune capacul si se fierb la bain-marie 30 de minute, se tin pana se racesc acolo in vasul unde s-au sterilizat acoperite bine.

Ardeii se mai pot pastra la congelator in pungi de plastic dupa ce au fost opariti ca cei dinainte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei pentru umplut consevati in apa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Gogosari umpluti cu struguri

Gogosari umpluti cu struguri

Gogosarii curatati de cotoare si seminte si spalati, sunt lasati sa se scurga. Boabele de struguri

1 vot    9 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Hribi conservati in ulei de masline

Hribi conservati in ulei de masline

Hribii proaspeti culesi din padure se spala bine cu apa rece si se lasa la scurs pe un servet absorbant

0 voturi    1 comentariu
2h
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • ardei gras
  • frunze de telina si patrunjel si apa
  • la un borcan de 800 gr. au intrat 5 ardei neinghesuiti
  • la fiecare borcan am pus o aspirina deasupra nedizolvata.

Raporteaza reteta

Retete
de maria
Eclere

Eclere

Intr-o olita se pun la fiert apa uleiul si sarea.Cand da primul clocot se adauga toata faina luandu-se

12 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Prajituri
coronita umpluta cu branza

coronita umpluta cu branza

Pentru aluat am procedat asa: am cernut faina intr-un lighenas,am pregatit drojdia cu o lingurita

4 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
placinta din aluat dospit cu crema de smantana

placinta din aluat dospit cu crema de smantana

cum preparam: intr-un vas se freaca drojdia cu zaharul pana cand se lichefiaza se adauga untul moale

1 vot    2 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Retete

din Conserve si muraturi

Marmelada de nectarine Marmelada de nectarine

Marmelada de nectarine este o delicatesa, dar nu toate gospodinele au incercat pana acum aceasta reteta. Sigur daca incerci sa o faci

2 voturi    0 comentarii
40 min
Conserve si muraturi
Dulceata de nuci verzi Dulceata de nuci verzi

Se curata nucile de coaja verde pana se ajunge la miezul alb. Pe masura ce se curata, se pun intr-un borcan cu apa cu sare de lamaie.

40 voturi    20 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Gogosari murati cu conopida