Ardei umpluti

Se toaca carnea, se amesteca cu ceapa tocata marunt, se adauga orezul, verdeata, mirodeniile.

Timp pregatire
140 minute
Complexitate
ridicata
Ardei umpluti

Ingrediente

  • 8-ardei de marime medie
  • 1 kg-carne (porc+pasare)
  • 200 gr-orez
  • 2-buc ceapa
  • 50 gr-ulei de măsline
  • 1-lingura bulion sau suc de roșii o cana
  • 1-lingura rasa de sare
  • 1-lingurira cimbru
  • Marar, pătrunjel câte o legătură din fiecare
  • 5-linguri supa de carne(sau apă)
  • Opțional piper

Mod de preparare

Se toaca carnea, se amestecă cu ceapă tocata mărunt, se adaugă orezul, verdeață, mirodeniile și se amestecă toate ingredientele. Apoi se curată ardeiul și se caleste puținîn uleiul de măsline.

Apoi ardeii se umple cu compoziția anterioară.

In uleiul rămas în tigaie se adaugă o lingura de bulion și o lingura de amidon de porumb se completează cu apa si se fierbe puțin. Apoi se pun ardeii în cratita și se adaugă sosul preparat cu amidon și bulion și sare. Se pune si un capac de roșie.

Cratița se introduce în cuptor pentru 90 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise