Se toaca carnea, se amesteca cu ceapa tocata marunt, se adauga orezul, verdeata, mirodeniile.
Se toaca carnea, se amestecă cu ceapă tocata mărunt, se adaugă orezul, verdeață, mirodeniile și se amestecă toate ingredientele. Apoi se curată ardeiul și se caleste puținîn uleiul de măsline.
Apoi ardeii se umple cu compoziția anterioară.
In uleiul rămas în tigaie se adaugă o lingura de bulion și o lingura de amidon de porumb se completează cu apa si se fierbe puțin. Apoi se pun ardeii în cratita și se adaugă sosul preparat cu amidon și bulion și sare. Se pune si un capac de roșie.
Cratița se introduce în cuptor pentru 90 minute.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii