Se aleg ardei graşi frumoşi, se sală, se taie în jurul cotorului, înlăturându-l şi se face o înţepătură cu furculiţa în vârful ardeiului. Se taie ca fideaua varza albă, morcovii se dau pe răzătoarea mare, se taie telina, pătrunjelul şi căţei de usturoi. Se freacă totul bine cu sare, se storc de zeamă şi se umplu ardeii îndesând bine.
Se aşază în borcan şi se toarnă deasupra apa cu sare şi oţet fiartă şi răcită.
Se leagă borcanele cu celofan, sau se capsează şi se păstrează la loc răcoros.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii