autor:

mariana scarlat

» » Conserve si muraturi

Ardei umpluţi cu zarzavat

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 octombrie 2009

Ingrediente
cantităţile dorite de fiecare de:, ardei graşi frumoşi, varză albă, câţiva morcovi, ţelină frunze, pătrunjel frunze, câţiva căţei de usturoi, Pentru saramură:, La 2l apă se pune un pahar de oţet şi sarea trebuincioasă

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Se aleg ardei graşi frumoşi, se sală, se taie în jurul cotorului, înlăturându-l şi se face o înţepătură cu furculiţa în vârful ardeiului. Se taie ca fideaua varza albă, morcovii se dau pe răzătoarea mare, se taie telina, pătrunjelul şi căţei de usturoi. Se freacă totul bine cu sare, se storc de zeamă şi se umplu ardeii îndesând bine.
Se aşază în borcan şi se toarnă deasupra apa cu sare şi oţet fiartă şi răcită.
Se leagă borcanele cu celofan, sau se capsează şi se păstrează la loc răcoros.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluţi cu zarzavat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Dovleac marinat

Dovleac marinat

Dovleacul se curata de coaja ,se taie cubulete si se aseaza in borcane. Apa se fierbe cu zahar,sare,otet

2 voturi    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de grapefruit rosu

Dulceata de grapefruit rosu

Se curata grepefruitul de coaja si pielita, se feliaza. Se face un sirop legat din zaharul cu coaja

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009

    Dacă ţii cont că varză tocată o freci cu sare, sarea trebuicioasă, e o formulă pentru a spune că mai pui sare ăn saramură numai dacă consideri că mai e necesar. Depinde de fiecare cât de sărat mănâncă. Eu mai pun foarte puţină.

  • murigneau

    murigneau (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

    Buna reteta..de sezon! Cu sarea ....trebuincioasa trebuie sa vedem sa ghicim ..cantitatea. Muraturi placute!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • cantităţile dorite de fiecare de:
  • ardei graşi frumoşi
  • varză albă
  • câţiva morcovi
  • ţelină frunze
  • pătrunjel frunze
  • câţiva căţei de usturoi
  • Pentru saramură:
  • La 2l apă se pune un pahar de oţet şi sarea trebuincioasă

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

4 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

1 vot    5 comentarii
45 min
Prajituri

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Dacă ţii cont că varză tocată o freci cu sare, sarea trebuicioasă, e o formulă pentru a spune că mai pui sare ăn saramură numai dacă consideri că mai e necesar. Depinde de fiecare cât de sărat mănâncă. Eu mai pun foarte puţină.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sirop din flori de salcam Sirop din flori de salcam

Se pune apa la fiert intr-o oala mare si atunci cand da in clocote, se pun in ea florile de salcam spalate. Se fierb 30-40 de minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coji de pepene rosu