autor:

mariana scarlat

» » Conserve si muraturi

Ardei umpluţi cu zarzavat

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 octombrie 2009

Ingrediente
cantităţile dorite de fiecare de:, ardei graşi frumoşi, varză albă, câţiva morcovi, ţelină frunze, pătrunjel frunze, câţiva căţei de usturoi, Pentru saramură:, La 2l apă se pune un pahar de oţet şi sarea trebuincioasă

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Se aleg ardei graşi frumoşi, se sală, se taie în jurul cotorului, înlăturându-l şi se face o înţepătură cu furculiţa în vârful ardeiului. Se taie ca fideaua varza albă, morcovii se dau pe răzătoarea mare, se taie telina, pătrunjelul şi căţei de usturoi. Se freacă totul bine cu sare, se storc de zeamă şi se umplu ardeii îndesând bine.
Se aşază în borcan şi se toarnă deasupra apa cu sare şi oţet fiartă şi răcită.
Se leagă borcanele cu celofan, sau se capsează şi se păstrează la loc răcoros.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluţi cu zarzavat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Ardei iuti(bulgaresti) in otet

Ardei iuti(bulgaresti) in otet

Ardeii se spala si se aseaza in borcane.Separat facem urmatorul amestec:apa, otet , sare,zahar ,

41 voturi    3 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti umpluti cu branza ,marinati

Ardei iuti umpluti cu branza ,marinati

Se spala ardeii apoi le taiem cotorul ca un capac si scoatem semintele si nervurile. Intr-un bol

5 voturi    5 comentarii
20 min
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009

    Dacă ţii cont că varză tocată o freci cu sare, sarea trebuicioasă, e o formulă pentru a spune că mai pui sare ăn saramură numai dacă consideri că mai e necesar. Depinde de fiecare cât de sărat mănâncă. Eu mai pun foarte puţină.

  • murigneau

    murigneau (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

    Buna reteta..de sezon! Cu sarea ....trebuincioasa trebuie sa vedem sa ghicim ..cantitatea. Muraturi placute!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • cantităţile dorite de fiecare de:
  • ardei graşi frumoşi
  • varză albă
  • câţiva morcovi
  • ţelină frunze
  • pătrunjel frunze
  • câţiva căţei de usturoi
  • Pentru saramură:
  • La 2l apă se pune un pahar de oţet şi sarea trebuincioasă

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

3 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

1 vot    5 comentarii
45 min
Prajituri

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Dacă ţii cont că varză tocată o freci cu sare, sarea trebuicioasă, e o formulă pentru a spune că mai pui sare ăn saramură numai dacă consideri că mai e necesar. Depinde de fiecare cât de sărat mănâncă. Eu mai pun foarte puţină.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    1 comentariu
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

2 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Zacusca de ciuperci