Se aleg ardei graşi frumoşi, se sală, se taie în jurul cotorului, înlăturându-l şi se face o înţepătură cu furculiţa în vârful ardeiului. Se taie ca fideaua varza albă, morcovii se dau pe răzătoarea mare, se taie telina, pătrunjelul şi căţei de usturoi. Se freacă totul bine cu sare, se storc de zeamă şi se umplu ardeii îndesând bine.
Se aşază în borcan şi se toarnă deasupra apa cu sare şi oţet fiartă şi răcită.
Se leagă borcanele cu celofan, sau se capsează şi se păstrează la loc răcoros.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii