autor:

Alice85

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umplut.

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 septembrie 2009

Ingrediente
6 ardei grasi,un morcov, maini cu orez,1/2 ceapa, g carne tocata, 1 ou,patrunjel,bulion 3-4 linguri ,ulei 50ml,delikat,sare si piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

8 voturi

Mod de preparare

Se scoate capacul de la ardei, se spala si se lasa la scurs.Punem ceapa tocata marunt ,odata cu morcovul razuit pe razuitoarea cu ochiuri mari la prajit in ulei.Cand sa prajit punem bulionul, orezul spalat ,sare, piper ,delikat si o ceasca cu apa si lasam sa fiarba cam vreo 5 minute amestecind. se opreste focul si se adauga carnea , oul si patrunjelul tocat si se amesteca bine.Se umple ardeii se baga cite o lingurita de faina in fiecare in capat si o felie de rosie.Se face doua trei gauri cu un cutit pt a nu se sparge in timpul fierberii.Se pune intr-o oala se acopera cu apa ardeii si se pune sare, piper, delikat,si ulei in apa. Se pune la fiert timp de o ora .pt a sti ca sau fiert se inteapa cu o furculita daca sunt moi sunt gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umplut." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept umplut cu omleta si sos de ardei copt

Piept umplut cu omleta si sos de ardei copt

Pieptul se bate intr-o folie alimentara pentru a nu murdarii peretii dupa care exteriorul se condimenteaza

5 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Ardei umplut cu multe legume si carne de curcan

Ardei umplut cu multe legume si carne de curcan

Legumele se dau pe razatoare, carnea de curcan se taie cubulete si ceapa se toaca marunt si incepem

6 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine):

    Acum aflu si eu ca acesti ardei se pot folosi si in ciorba.Eu ii pregatesc mai mult sau mai putin ca reteta de mai sus.

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 august 2010

    Cred ca sunt foarte buni !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

    O ciorba gustoasa, satioasa, agreata de toata familia!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

    Foarte bun!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Foarte buni!

    • Fara foto

      Maria , 08 februarie 2010

      Si mie imi plac mai mult in ciorba.... i-am invatat si pe colegi mei de la office cum sa faca ciorba....(nu sunt romani) dar le place foarte mult.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

      Buni, buni.... La noi se face...ciorba de ardei umpluti !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

      Imi plac mult ...

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

      Ai dreptate draga Silvia, pupici.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

      Foarte buni,indiferent cu ce sunt umpluti.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

8 voturi

Ingrediente

  • 6 ardei grasi,un morcov, maini cu orez,1/2 ceapa, g carne tocata
  • 1 ou,patrunjel,bulion 3-4 linguri ,ulei 50ml,delikat,sare si piper.

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

13 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

122 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca sunt foarte buni !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
ARDEI UMPLUTI CU PIEPT DE PUI