autor:

Alice85

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umplut.

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 septembrie 2009

Ingrediente
6 ardei grasi,un morcov, maini cu orez,1/2 ceapa, g carne tocata, 1 ou,patrunjel,bulion 3-4 linguri ,ulei 50ml,delikat,sare si piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

8 voturi

Mod de preparare

Se scoate capacul de la ardei, se spala si se lasa la scurs.Punem ceapa tocata marunt ,odata cu morcovul razuit pe razuitoarea cu ochiuri mari la prajit in ulei.Cand sa prajit punem bulionul, orezul spalat ,sare, piper ,delikat si o ceasca cu apa si lasam sa fiarba cam vreo 5 minute amestecind. se opreste focul si se adauga carnea , oul si patrunjelul tocat si se amesteca bine.Se umple ardeii se baga cite o lingurita de faina in fiecare in capat si o felie de rosie.Se face doua trei gauri cu un cutit pt a nu se sparge in timpul fierberii.Se pune intr-o oala se acopera cu apa ardeii si se pune sare, piper, delikat,si ulei in apa. Se pune la fiert timp de o ora .pt a sti ca sau fiert se inteapa cu o furculita daca sunt moi sunt gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umplut." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei gras umplut cu urda si cas

Ardei gras umplut cu urda si cas

Mod de preparare: se prepara o pasta din urda, cas, ceapa razuita, patrunjelul verde, piper, boia,

1 vot    0 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Ardei rosu umplut cu cus-cus si carne tocata  de curcan

Ardei rosu umplut cu cus-cus si carne tocata de curcan

Se spala ardeii, apoi se taie in cate 2 jumatati egale, pe lung, se curata cotoarele si semintele. Se

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine):

    Acum aflu si eu ca acesti ardei se pot folosi si in ciorba.Eu ii pregatesc mai mult sau mai putin ca reteta de mai sus.

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 august 2010

    Cred ca sunt foarte buni !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

    O ciorba gustoasa, satioasa, agreata de toata familia!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

    Foarte bun!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Foarte buni!

    • Fara foto

      Maria , 08 februarie 2010

      Si mie imi plac mai mult in ciorba.... i-am invatat si pe colegi mei de la office cum sa faca ciorba....(nu sunt romani) dar le place foarte mult.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

      Buni, buni.... La noi se face...ciorba de ardei umpluti !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

      Imi plac mult ...

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

      Ai dreptate draga Silvia, pupici.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

      Foarte buni,indiferent cu ce sunt umpluti.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

8 voturi

Ingrediente

  • 6 ardei grasi,un morcov, maini cu orez,1/2 ceapa, g carne tocata
  • 1 ou,patrunjel,bulion 3-4 linguri ,ulei 50ml,delikat,sare si piper.

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

12 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

120 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca sunt foarte buni !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
MANCARE CU MAZARE