Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape.
Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin la foc mic. Ceapa se taie marunt si se caleste impreuna cu orezul. Intr-un bol se pune carnea tocata impreuna cu orezul si ceapa calite. Adaugam sare, piper macinat, delikat si amestecam totul bine. Se condimenteaza in functie de gustul fiecaruia.
Ardeii ii taiem roata la capatul cu codita, scoatem samburii in totalitate si ii curatam de nervurile din interior, apoi incepem sa ii umplem cu umplutura de carne. Ii umplem, apasam umplutura un pic cu lingurita si apoi cu coada facem o gaura in mijlocul umpluturii (se vor fierbe mai bine). Dupa ce am terminat de umplut ardeii in oala in care urmeaza sa ii punem la fiert, asezam bucatile de ardei ramasi de la decupat si 3-4 frunze de telina, peste asezam ardeii umpluti, punem cam 1 lingurita sare, 1/2 l bulion, cateva boabe de piper si apa cat sa acopere ardeii. Deasupra lor asezam o farfurie mica, acoperim apoi cu un capac si le dam la fiert la foc mic.
Se servesc cu un sos de rosii si cu smantana.
Reteta de mancare de stevie. Mancare de stevie reteta simpla si delicioasa. Cum se face mancarea de stevie. Retete cu stevie.
Mancare de stevieReteta de salata de cartofi cu smantana. Salata de cartofi cu smantana si usturoi reteta simpla. Retete de salata de cartofi....
Salata de cartofi cu smantanaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii