1-Scoatem coditele de la ardei ii spalam si ai lasam la scurs.,2-Ceapa o tocam marunt si o calim cu uleiul.3-Vinata si morcovii se curata se toaca marunt morcovii(razuitoare),se adauga peste ceapa,calim bine.4-Orezul al spalam si al adaugam si pe el peste legume.5-Adaugam bulionul,o cescuta cu apa si lasam la foc mic 5 minute,apoi se lasa sa racesca putin.6-Dupa care se adauga:-carnea tocata- oul -patrunjelul tocat-sarea - piperul si delikatul.7-Cu aceasta compozitie obtinuta umplem ardeii.8-Coditele ardeilor se trec prin faina si se pune de capace.9-Cu un cutit se baga an ardei in 2-3 locuri pentru a nu \"explota\" la fierbere.Se pun intr-o oala si se acopera cu apa calda adauginduse:sare ,delikat si ulei,lasam sa fiarba, la foc mic pina ce ardeii sunt moi(aproximativ 1 ora ) .Pofta buna.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii