Legumele se dau pe razatoare, carnea de curcan se taie cubulete si ceapa se toaca marunt si incepem sa amestecam ingredientele.
Legumele, orezul, carnea, le condimentam, la sfarsit punem ouale si ardeii dupa ce au fost curatati si spalati incepem sa-i umplem.
Dupa ce i-am umplut se pun intr-o cratita si se lasa sa fiarba cam 1 ora si 30 min.
Dupa o ora, punem bulionul si inainte sa fie gata facem un sos din 2 linguri de faina si il turnam peste ardei.
Sunt foarte buni si gustosi!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii