Mai intai tocam ceapa, dam prin razatoarea mica morcovii.Intr-o cratita punem putin ulei si undim ceapa cu morcovul,adaugam bulionul si condimentele.Orezul se spala si el si se adauga peste celelalte ingrediente.Se ia de pe foc se adauga carnea tocata si se lasa la racit.Cantitatile de carne tocata si orez punem mai mult sau mai putin,in functie de cati ardei vrem sa umplem.
Ardeii se spala se scoate cotorul si se umple cu compozitia pe care am scris-o mai sus.
Se aseaza intr-o oala se pune apa fierbinte ca sa ii acopere si se lasa sa fiarba la foc mic.
Se servesc calzi cu smantana si mamaliguta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii