autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ardei umpluti

Autor: angela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: angela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iulie 2009

Ingrediente
6 ardei grasi,, 300 grame carne tocata,, 3-4 linguri orez,, 2 morcovi,, 2-3 cepe,, 1 lingura bulion,, sare, piper,

Dificultate: Medie Timp: 1h

21 voturi

Mod de preparare

Mai intai tocam ceapa, dam prin razatoarea mica morcovii.Intr-o cratita punem putin ulei si undim ceapa cu morcovul,adaugam bulionul si condimentele.Orezul se spala si el si se adauga peste celelalte ingrediente.Se ia de pe foc se adauga carnea tocata si se lasa la racit.Cantitatile de carne tocata si orez punem mai mult sau mai putin,in functie de cati ardei vrem sa umplem.
Ardeii se spala se scoate cotorul si se umple cu compozitia pe care am scris-o mai sus.
Se aseaza intr-o oala se pune apa fierbinte ca sa ii acopere si se lasa sa fiarba la foc mic.
Se servesc calzi cu smantana si mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu ciuperci

Ardei umpluti cu ciuperci

Ardeii se curata de cotoare si se scutura semintele. Se spala bine ciupercile, se scurg si se toaca

28 voturi    13 comentarii
1h 40 min
Retete vegetariene
Ardei iuti umpluti cu branza ,marinati

Ardei iuti umpluti cu branza ,marinati

Se spala ardeii apoi le taiem cotorul ca un capac si scoatem semintele si nervurile. Intr-un bol

7 voturi    5 comentarii
20 min
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei

Blender Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

Trimmer T800E

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010

    La noi se gateste mai mult ciorba de ardei umplut.

  • lizz

    lizz (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009

    Eu pun suc de rosii mai mult decat apa, ca noi ii preferam cu sos. Foarte buni.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009

    Asa-i fac si eu, dar adaug verdeata.Probabil ca toata lumea adauga verdeata, dar Angela a uitat sa scrie

Dificultate

Medie

Timp

1h

21 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de angela
Chec cu cacao si nuca

Chec cu cacao si nuca

Se pune zaharul ,laptele si margarina intr-o cratita pe foc si se lasa sa fiarba amestecand usor

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Chiftele cu sos de rosii

Chiftele cu sos de rosii

Se pune in cratita unu – doi catei de usturoi taiati in doua si uleiul de masline, dupa ce acesta

15 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Vinete umpute cu carne la cuptor

Vinete umpute cu carne la cuptor

Se spala vinetele, li se taie codita apoi li se scoate miezul. Taiem ceapa, dam prin razatoarea

4 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

La noi se gateste mai mult ciorba de ardei umplut.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Varza dulce cu piept de porc