autor:

ana catalina focsa

» » Mancaruri cu carne

Ardei umpluti

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 martie 2010

Ingrediente
10 ardei grasi (pt umplut), 500 gr carne tocata (amestec vita cu porc), 150 gr orez cu bob rotund, 2 morcovi, 2 cepe, 2 oua, 2 rosii(sau 200 ml bulion), marar ,patrunjel, sare ,piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Se spala bine ardeii si se scot cotoarele cu seminte.Cotoarele se pastreaza avand rol de \"capac\".Carnea tocata se aseaza intr-un castron mai mare in care adaugam sare,piper,ouale,morcovii curatati si tocati marunt,rosiile sau bulionul,orezul,ceapa curatata si taiata ,mararul si patrunjelul tocat marunt.Se umple ardeii cu aceasta compozitie cu grija sa nu-i rupem.Cotoarele curatate de seminte pastrate le putem pune deasupra,acoperind compozitia de carne tocata.Eu nu le-am pus pt ca nu mai aveau loc in oala.Se pun ardeii umpluti in oala si se adauga apa cat cuprinde cu putina sare si cateva linguri de bulion sau rosii taiate.Se lasa la fiert timp de 1 ora la foc potrivit.Daca este necesar se mai adauga apa .Cand sunt gata se servesc cu smantana sau ardei iuti.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu carne de porc

Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rosii si ardei umpluti cu crema de branza

Rosii si ardei umpluti cu crema de branza

Spalam rosiile si le stergem cu un servet. Le taiem un capac, le scobim miezul si le scurgem de

7 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza

  • 5 comentarii

  • Lavinya Lavi , 29 iulie 2015

    este foarte bun recomand tuturor

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

    Ce fain arata ardeii tai Catalina !Deliciosi ! La noi se face....ciorba de ardei umpluti...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 10 ardei grasi (pt umplut)
  • 500 gr carne tocata (amestec vita cu porc)
  • 150 gr orez cu bob rotund
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • 2 rosii(sau 200 ml bulion)
  • marar ,patrunjel
  • sare ,piper

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

107 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

Sidy (Chef de cuisine)

Ce fain arata ardeii tai Catalina !Deliciosi ! La noi se face....ciorba de ardei umpluti...

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pulpa de curcan la cuptor cu rozmarin si dulceata de ceapa