Se spala bine ardeii si se scot cotoarele cu seminte.Cotoarele se pastreaza avand rol de \"capac\".Carnea tocata se aseaza intr-un castron mai mare in care adaugam sare,piper,ouale,morcovii curatati si tocati marunt,rosiile sau bulionul,orezul,ceapa curatata si taiata ,mararul si patrunjelul tocat marunt.Se umple ardeii cu aceasta compozitie cu grija sa nu-i rupem.Cotoarele curatate de seminte pastrate le putem pune deasupra,acoperind compozitia de carne tocata.Eu nu le-am pus pt ca nu mai aveau loc in oala.Se pun ardeii umpluti in oala si se adauga apa cat cuprinde cu putina sare si cateva linguri de bulion sau rosii taiate.Se lasa la fiert timp de 1 ora la foc potrivit.Daca este necesar se mai adauga apa .Cand sunt gata se servesc cu smantana sau ardei iuti.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii