autor:

ana catalina focsa

» » Mancaruri cu carne

Ardei umpluti

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 martie 2010

Ingrediente
10 ardei grasi (pt umplut), 500 gr carne tocata (amestec vita cu porc), 150 gr orez cu bob rotund, 2 morcovi, 2 cepe, 2 oua, 2 rosii(sau 200 ml bulion), marar ,patrunjel, sare ,piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Se spala bine ardeii si se scot cotoarele cu seminte.Cotoarele se pastreaza avand rol de \"capac\".Carnea tocata se aseaza intr-un castron mai mare in care adaugam sare,piper,ouale,morcovii curatati si tocati marunt,rosiile sau bulionul,orezul,ceapa curatata si taiata ,mararul si patrunjelul tocat marunt.Se umple ardeii cu aceasta compozitie cu grija sa nu-i rupem.Cotoarele curatate de seminte pastrate le putem pune deasupra,acoperind compozitia de carne tocata.Eu nu le-am pus pt ca nu mai aveau loc in oala.Se pun ardeii umpluti in oala si se adauga apa cat cuprinde cu putina sare si cateva linguri de bulion sau rosii taiate.Se lasa la fiert timp de 1 ora la foc potrivit.Daca este necesar se mai adauga apa .Cand sunt gata se servesc cu smantana sau ardei iuti.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu ciuperci si dovleac

Ardei umpluti cu ciuperci si dovleac

Taiem dovleacul in cubulete mici. Pregatim aragazul si o tigaie in care punem 2 linguri cu ulei

2 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei umpluti cu varza si morcovi

Ardei umpluti cu varza si morcovi

Se baga tot zarzavatul la spalat si se lasa sa se zvante, apoi curatam ardeii de cotoare si seminte. Varza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lavinya Lavi , 29 iulie 2015

    este foarte bun recomand tuturor

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

    Ce fain arata ardeii tai Catalina !Deliciosi ! La noi se face....ciorba de ardei umpluti...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 10 ardei grasi (pt umplut)
  • 500 gr carne tocata (amestec vita cu porc)
  • 150 gr orez cu bob rotund
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • 2 rosii(sau 200 ml bulion)
  • marar ,patrunjel
  • sare ,piper

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

99 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

Sidy (Chef de cuisine)

Ce fain arata ardeii tai Catalina !Deliciosi ! La noi se face....ciorba de ardei umpluti...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Pui pe sticla