Carnea tocata se amesteca cu ceapa tocata marunt,1 ou,patrunjelul tocat marunt,orezul,1 lingura de bulion,sare si piper dupa gust.
Ardeii se curata de seminte,se spala si se umplu cu compozitia de carne tocata.Din 2-3 rosii taiate felii atasam un "capac" la fiecare ardei.
Asezam ardeii intr-o oala,adaugam apa cat sa-i acopere f putin,si celelalte rosii tocate marunt deasupra lor.
Cand sunt aproape gata adaugam si 3 linguri bulion si sare.Zeama va fi foarte gustoasa si acrisoara.
Se pot servi cu smantana.Pofta Buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii