autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ardei Umpluti

Autor: andrada26 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andrada26 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2010

Ingrediente
1 kg carne tocata(vita si porc), 16 ardei gras verde, 1 ceapa mare, 1 ou, 1 legatura patrunjel, 1 cana orez, 4-5 rosii, 4 linguri bulion, sare ,piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu ceapa tocata marunt,1 ou,patrunjelul tocat marunt,orezul,1 lingura de bulion,sare si piper dupa gust.
Ardeii se curata de seminte,se spala si se umplu cu compozitia de carne tocata.Din 2-3 rosii taiate felii atasam un "capac" la fiecare ardei.
Asezam ardeii intr-o oala,adaugam apa cat sa-i acopere f putin,si celelalte rosii tocate marunt deasupra lor.
Cand sunt aproape gata adaugam si 3 linguri bulion si sare.Zeama va fi foarte gustoasa si acrisoara.
Se pot servi cu smantana.Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei Umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu brânzã (Pimento com Dois Queijos)

Ardei umpluti cu brânzã (Pimento com Dois Queijos)

Acesti ardei sunt un aperitiv, dar i-am fãcut pt. o cinã vegetarianã, la care ii place poate pune

7 voturi    4 comentarii
35 min
Retete vegetariene
ARDEI UMPLUTI CU CARNE DE CURCAN

ARDEI UMPLUTI CU CARNE DE CURCAN

Se taie capacelele ardeilor la rotund cu un cutit, se curata inauntru bine, se spala si se pun la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 iulie 2012

    Imi plac ardeii umpluti se pot face indiferent de anotimp mai ales daca .se pun ardei in lada pentru iarna .

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

    sunt, intr-adevar ,foarte buni ardeii umpluti...fie vara,fie iarna sunt bineveniti oricand,eu mai adaug si morcov ras.

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

    Ador ardei umpluti!!!foarte buni!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata(vita si porc)
  • 16 ardei gras verde
  • 1 ceapa mare
  • 1 ou
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 cana orez
  • 4-5 rosii
  • 4 linguri bulion
  • sare ,piper

Raporteaza reteta

Retete
de andrada26
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Pentru prepararea perisoarelor,amestecam carnea tocata cu o ceapa taiata marunt,1 ou,legatura de

3 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Paste cu sos de ciuperci

Paste cu sos de ciuperci

Se pun pastele la fiert dupa ce apa cu sare a dat in clocot. Se caleste in uleiul de masline pastrama

6 voturi    5 comentarii
25 min
Paste si pizza
dovlecei pane cu sos de usturoi

dovlecei pane cu sos de usturoi

Se curata dovleceii de coaja,se taie rondele sau pe lung.Se dau dovleceii prin faina apoi prin ouale

4 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi plac ardeii umpluti se pot face indiferent de anotimp mai ales daca .se pun ardei in lada pentru iarna .

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Surpriza toscana