Ardei Umpluti

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa
Ardei Umpluti

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata(vita si porc)
  • 16 ardei gras verde
  • 1 ceapa mare
  • 1 ou
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 cana orez
  • 4-5 rosii
  • 4 linguri bulion
  • sare ,piper

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu ceapa tocata marunt,1 ou,patrunjelul tocat marunt,orezul,1 lingura de bulion,sare si piper dupa gust.

Ardeii se curata de seminte,se spala si se umplu cu compozitia de carne tocata.Din 2-3 rosii taiate felii atasam un "capac" la fiecare ardei.

Asezam ardeii intr-o oala,adaugam apa cat sa-i acopere f putin,si celelalte rosii tocate marunt deasupra lor.

Cand sunt aproape gata adaugam si 3 linguri bulion si sare.Zeama va fi foarte gustoasa si acrisoara.

Se pot servi cu smantana.Pofta Buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise