Se curata ardei in asa fel sa va ramana si capacelele.
Ceapa se taie si se caleste in putin ulei, se adauga sos napoletan (rosii sau bullion) si patrunjel tocat sau uscat. Compozitia se toarna peste carne se mai adauga orezul, piperul, busuiocul, mararul si se amesteca.
Cu aceasta compozitie se umplu ardeii, se pun deasupra capacelele, se aseaza in oala se toarna apa si se da la foc sa fiarba. Separat se face un sos tot din sos napoletan si se toarna peste ardei, iar la final se baga la cuptor 20 de minute.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii