Se curata ardei in asa fel sa va ramana si capacelele.
Ceapa se taie si se caleste in putin ulei, se adauga sos napoletan (rosii sau bullion) si patrunjel tocat sau uscat. Compozitia se toarna peste carne se mai adauga orezul, piperul, busuiocul, mararul si se amesteca.
Cu aceasta compozitie se umplu ardeii, se pun deasupra capacelele, se aseaza in oala se toarna apa si se da la foc sa fiarba. Separat se face un sos tot din sos napoletan si se toarna peste ardei, iar la final se baga la cuptor 20 de minute.
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii