autor:

COPILOU

» » Mancaruri cu carne

Ardei umpluti

Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 septembrie 2010

Ingrediente
-7 ardei, -1 ceapa, -4 linguri orez, -500g carne tocata porc, -500g sos napoletan, -piper ,busuioc ,marar si alte mirodenii dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Se curata ardei in asa fel sa va ramana si capacelele.

Ceapa se taie si se caleste in putin ulei, se adauga sos napoletan (rosii sau bullion) si patrunjel tocat sau uscat. Compozitia se toarna peste carne se mai adauga orezul, piperul, busuiocul, mararul si se amesteca.

Cu aceasta compozitie se umplu ardeii, se pun deasupra capacelele, se aseaza in oala se toarna apa si se da la foc sa fiarba. Separat se face un sos tot din sos napoletan si se toarna peste ardei, iar la final se baga la cuptor 20 de minute.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu legume

Ardei umpluti cu legume

Se curata ardeii de cotoare si se lasa sa se scurga de apa. Intr-o cratita antiaderenta se incalzesc

3 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei umpluti cu carne de curcan

Ardei umpluti cu carne de curcan

Carnea, morcovul, mararul, patrunjelul si ceapa se trec prin masina de tocat apoi se amesteca cu

4 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Genoveva (Chef de cuisine):

    Tocmai ce fierb ardeii :) astept cu nerabdare sa vad rezultatul final. Mi s-a parut o reteta foarte usor de urmat

  • miki

    miki (Chef de cuisine):

    Foarte buna reteta!

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2010

    Au un bun aspect, cu sigurantã un deliciu!!!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2010

    Foarte buni si aromati.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • -7 ardei
  • -1 ceapa
  • -4 linguri orez
  • -500g carne tocata porc
  • -500g sos napoletan
  • -piper ,busuioc ,marar si alte mirodenii dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de COPILOU
Pui pe sticla by copilou

Pui pe sticla by copilou

Aveti nevoie de o sticla de 500ml in care se va pune uleiul, vinul si apa pana se umple sticla. Se

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi
piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine

10 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Pulpe de pui cu legume by copilou

Pulpe de pui cu legume by copilou

Se spala bine pulpele, apoi se taie partea superioara de cea inferioara si se condimenteaza bine. Rosia,

6 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi

Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)

Au un bun aspect, cu sigurantã un deliciu!!!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Sarmale in frunze de varza