Se curata ardeii la baza, pastrand "capacelul".
Intr-o tigaie se pun cu putin ulei, la prajit, ceapa tocata si morcovul dat prin razatoare.Cand ceapa se inmoaie si incepe sa se prajeasca se adauga orezul, care se lasa cu ceapa inca 2-3 minute, apoi se adauga cam 100 ml de suc de rosii si se lasa la scazut toata compozitia la foc mic, amestecand din cand in cand ca orezul sa nu se prinda de tigaie.
Cand aceasta compozitie a scazut se rastoarna peste carnea tocata, se adauga patrunjelul si mararul tocat fin si condimente:sare, piper, vegeta, cimbru.In compozitie se adauga si un ou.Dupa ce au fost amestecate foarte bine se umplu ardeii.
Intr-o oala de dimensiune mai mare se aseaza, pe fund rosiile taiate, deasupra se aseaza ardeii.In oala se pune apa cam pana la jumatatea ardeilor si apoi sucul de rosii borsul si se acopera oala cu un capac.
Se lasa la fiert cam 1 ora la foc mic si cand casa va incepe sa se umple de miros de ardei umpluti atunci vei sti ca e gata.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii