autor:

Bianca

» » Mancaruri cu carne

Ardei umpluti

Autor: Bianca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bianca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 septembrie 2010

Ingrediente
-6 ardei de dimensiune potrivita, -500 g de carne tocata amestec, -100g orez, -2 cepe, -1-2 morcovi, -un ou, -1 litru suc de rosii, -200 ml de bors, -5-6 rosii, -patrunjel si marar, -sare, -piper, -vegeta, -cimbru

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se curata ardeii la baza, pastrand "capacelul".
Intr-o tigaie se pun cu putin ulei, la prajit, ceapa tocata si morcovul dat prin razatoare.Cand ceapa se inmoaie si incepe sa se prajeasca se adauga orezul, care se lasa cu ceapa inca 2-3 minute, apoi se adauga cam 100 ml de suc de rosii si se lasa la scazut toata compozitia la foc mic, amestecand din cand in cand ca orezul sa nu se prinda de tigaie.
Cand aceasta compozitie a scazut se rastoarna peste carnea tocata, se adauga patrunjelul si mararul tocat fin si condimente:sare, piper, vegeta, cimbru.In compozitie se adauga si un ou.Dupa ce au fost amestecate foarte bine se umplu ardeii.
Intr-o oala de dimensiune mai mare se aseaza, pe fund rosiile taiate, deasupra se aseaza ardeii.In oala se pune apa cam pana la jumatatea ardeilor si apoi sucul de rosii borsul si se acopera oala cu un capac.
Se lasa la fiert cam 1 ora la foc mic si cand casa va incepe sa se umple de miros de ardei umpluti atunci vei sti ca e gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu ciuperci

Ardei umpluti cu ciuperci

Ardeii se curata de cotoare si se scutura semintele. Se spala bine ciupercile, se scurg si se toaca

27 voturi    13 comentarii
1h 40 min
Retete vegetariene
Ardei umpluti cu peste

Ardei umpluti cu peste

Orezul se curata de impuritati,se spala si se fierbe pe jumatate in apa rece cu cateva picaturi de

12 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • -6 ardei de dimensiune potrivita
  • -500 g de carne tocata amestec
  • -100g orez
  • -2 cepe
  • -1-2 morcovi
  • -un ou
  • -1 litru suc de rosii
  • -200 ml de bors
  • -5-6 rosii
  • -patrunjel si marar
  • -sare
  • -piper
  • -vegeta
  • -cimbru

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Sarmale in dovleac