autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Mancaruri cu carne

Ardei umpluti

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 31 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 31 octombrie 2010

Ingrediente
5-6 ardei, 1-2 dovlecei, 2 rosii, 2-3 cutii de ciuperci, 6 cepe, 1 l suc de rosii, 150 g orez, 1-2 morcovi, ulei, sare, piper, 600-700 g de carne in amestec(porc/vita)

Dificultate: Medie Timp: 50 min

9 voturi

Mod de preparare

Ardeii se spala, li se taie capacul si se scoate cotorul, la fel se procedeaza si cu rosiile, dovlecelul se taie in 2 bucati.

Se trece la pregatirea carnii,

Se toaca ceapa(3 cepe) sau se rade la fel si morcovul, dupa care se caleste pe foc, ciupercile se spala se taie si ele marunt si se calesc impreuna cu cepa, morcovul, dupa ce sunt calite se adauga in carne unde se adauga si orezul care a fost in prealabil spalat, se sareaza si pipereaza se adauga aproximativ 200 ml de pasta de tomate, se amesteca, dupa care se mai pun pe foc 10 minute.

Se umplu legumele: ardeii, dovleceii, rosiile cu amestecul rezultat si se vor pune la prajit intr-o craticioara in care am pus in prealabil ulei se vor prajii pe toate partile. Dupa care ii scoatem si ii asezam in alta cratita, vom rade si celelalte cepe si le vom adauga peste ardei, care au fost prajiti in prealabil. Vom adauga restul de suc de rosii se sareaza, pipereaza si se da la cuptor, aproximativ 40 de minute. Se lasa sa scada sosul in care fierb ardeii, dupa care se incearca ardeii iar daca sunt facuti se scot si se pot servii cu smantana.

Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
ardei umpluti

ardei umpluti

Se curata ardeii, se spala si se pun la scurs. Intre timp se toaca carnea, se amesteca cu orezul,

8 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti

Ardei umpluti

1. Se curata ardeii, se spala si li se scot cotoarele; 2. Se pune carnea tocata de porc si vita

21 voturi    8 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Nicoleta Mariana Sandulache

    Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2010

    Dragelor va multumesc si va invit la masaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2010

    Ce bunãtate!!!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2010

    Cred ca sunt foarte gustosi...*****

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2010

      Nico,bine ai revenit.Chiar asteptam retete noi de la tine.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2010

      Arata nemaipomenit de bine ! Bravo tie harnicuto .... Am sa-ti testez reteta asa cum ai facut-o tu, cu ciuperci si cu dovlecei...

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 31 octombrie 2010

      Mor dupa ei,imi plac foarte mult,si reteta ta arata tare bine.Salvata.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

50 min

9 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)

Dragelor va multumesc si va invit la masaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ananas