autor:

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 ardei grasi (rosii)., Pentru umplutura - 1 vanata, , 1 ceapa, , 150 g rosii, , 1 legatura busuioc, , 250 g carne tocata, , 150 g orez fiert (50 g crud), , 100 g branza telemea, , sare, , piper., Pentru sos - 1 cutie (285 g) rosii decojite, , 100 ml suc de rosii, , 100 g masline verzi umplute.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

5 voturi

Mod de preparare

Se taie capacelele la ardei, se curata de nervuri si seminte, se spala si se lasa sa se scurga. Vanata spalata se taie cubulete, la fel si rosiile, dupa ce li s-au indepartat semintele (prin apasare). Se spala busuiocul, se zvanta si se toaca marunt. Se pune carnea la prajit intr-o tigaie fara grasime, apoi se adauga vanata si ceapa taiata marunt. Se ia tigaia de pe foc si se adauga rosiile, orezul, branza taiata bucatele si busuiocul tocat. Se umplu ardeii cu compozitia astfel preparata si se asaza intr-o cratita in care s-au pus la incalzit rosiile decojite impreuna cu sucul. Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba 30 de minute la foc potrivit. Se scot ardeii, se gusta sosul de sare si piper si se incorporeaza maslinele. Ardeii umpluti se servesc cu sosul de rosii cu masline si eventual cu o garnitura de orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei umpluti cu carne de porc

Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rosii si ardei umpluti cu crema de branza

Rosii si ardei umpluti cu crema de branza

Spalam rosiile si le stergem cu un servet. Le taiem un capac, le scobim miezul si le scurgem de

7 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

    Si eu folosesc busuioc,cimbru,tarhon..., orezul nu il fierb si nu folosesc branza...

  • Dana Grigorcea (Bucatar) , 23 ianuarie 2009

    Orezul din ardei trebuie fiert in prealabil?

    • anamaria , 24 septembrie 2008

      Nu stiam ca se pune branza in ardei umpluti.

    • Ion Padure (Chef de cuisine) , 26 mai 2008

      O reteta interesanta de ardei umpluti. Nu am adaugat niciodata in compozitie busuioc, voi incerca si voi relata parerile.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

5 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 ardei grasi (rosii).
  • Pentru umplutura - 1 vanata
  • 1 ceapa
  • 150 g rosii
  • 1 legatura busuioc
  • 250 g carne tocata
  • 150 g orez fiert (50 g crud)
  • 100 g branza telemea
  • sare
  • piper.
  • Pentru sos - 1 cutie (285 g) rosii decojite
  • 100 ml suc de rosii
  • 100 g masline verzi umplute.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Cartofi Hasselback