autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 ardei grasi (rosii)., Pentru umplutura - 1 vanata, , 1 ceapa, , 150 g rosii, , 1 legatura busuioc, , 250 g carne tocata, , 150 g orez fiert (50 g crud), , 100 g branza telemea, , sare, , piper., Pentru sos - 1 cutie (285 g) rosii decojite, , 100 ml suc de rosii, , 100 g masline verzi umplute.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

5 voturi

Mod de preparare

Se taie capacelele la ardei, se curata de nervuri si seminte, se spala si se lasa sa se scurga. Vanata spalata se taie cubulete, la fel si rosiile, dupa ce li s-au indepartat semintele (prin apasare). Se spala busuiocul, se zvanta si se toaca marunt. Se pune carnea la prajit intr-o tigaie fara grasime, apoi se adauga vanata si ceapa taiata marunt. Se ia tigaia de pe foc si se adauga rosiile, orezul, branza taiata bucatele si busuiocul tocat. Se umplu ardeii cu compozitia astfel preparata si se asaza intr-o cratita in care s-au pus la incalzit rosiile decojite impreuna cu sucul. Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba 30 de minute la foc potrivit. Se scot ardeii, se gusta sosul de sare si piper si se incorporeaza maslinele. Ardeii umpluti se servesc cu sosul de rosii cu masline si eventual cu o garnitura de orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei umpluti cu branza Filadelfia

Ardei umpluti cu branza Filadelfia

Se amesteca toate ingredientele,ceapa se taie marunt si umplem ardeii,decoram si.....gata!!!!!!!!

2 voturi    7 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Ardei umpluti a la Monique

Ardei umpluti a la Monique

Se curata ceapa apoi se taie maruntel. Jumatate din ceapa se pune la prajit cu 2 linguri de ulei

0 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

    Si eu folosesc busuioc,cimbru,tarhon..., orezul nu il fierb si nu folosesc branza...

  • Fara foto

    Dana Grigorcea (Bucatar) , 23 ianuarie 2009

    Orezul din ardei trebuie fiert in prealabil?

    • Fara foto

      anamaria , 24 septembrie 2008

      Nu stiam ca se pune branza in ardei umpluti.

    • Fara foto

      Ion Padure (Chef de cuisine) , 26 mai 2008

      O reteta interesanta de ardei umpluti. Nu am adaugat niciodata in compozitie busuioc, voi incerca si voi relata parerile.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

5 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 ardei grasi (rosii).
  • Pentru umplutura - 1 vanata
  • 1 ceapa
  • 150 g rosii
  • 1 legatura busuioc
  • 250 g carne tocata
  • 150 g orez fiert (50 g crud)
  • 100 g branza telemea
  • sare
  • piper.
  • Pentru sos - 1 cutie (285 g) rosii decojite
  • 100 ml suc de rosii
  • 100 g masline verzi umplute.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
Chiftelute din dovlecei cu branza