autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ardei umpluti

Autor: RADA ADRIANA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 august 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: RADA ADRIANA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 august 2016

Ingrediente
20 ardei mai mici, 500 gr carne tocata de porc si vita, 1 cana de orez, sare, piper, marar verde, cimbru, 2 oua, 2 cepe mai mari, 3 linguri bune de pasta de ardei din borcan, 1 litru bulion, putin ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ardeii se spala se curata de cotoare si se lasa sa se stoarca de eventuala apa cu capul in jos.

Pentru umplututa se caleste in putin ulei ceapa taiata marunt adaugam orezul si condimentele (sare, piper, cimbru si marar,pasta de ardei) iar la urma carnea tocata si cele doua oua.Se amesteca bine apoi se umplu ardeii cu acesta compozitie se pun intr-o oala mai inalta si se pune 1 cana cu apa.Se pun pe foc pana da intr-un clocot si apoi se pune bulionul si putin cimbru. Se fierbe la foc mic cam 45-50 minute. Se pot servi cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei iuti umpluti cu branza ,marinati

Ardei iuti umpluti cu branza ,marinati

Se spala ardeii apoi le taiem cotorul ca un capac si scoatem semintele si nervurile. Intr-un bol

5 voturi    5 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Ardei umpluti cu legume

Ardei umpluti cu legume

Se curata ardeii de cotoare si se lasa sa se scurga de apa. Intr-o cratita antiaderenta se incalzesc

3 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 20 ardei mai mici
  • 500 gr carne tocata de porc si vita
  • 1 cana de orez
  • sare
  • piper
  • marar verde
  • cimbru
  • 2 oua
  • 2 cepe mai mari
  • 3 linguri bune de pasta de ardei din borcan
  • 1 litru bulion
  • putin ulei

Raporteaza reteta

Retete
de RADA ADRIANA
Supa de perisoare cu conopida

Supa de perisoare cu conopida

Mod de preparare: Intr-o oala de 5 litri se caleste ceapa si morcovii taiati cubulete cu putina

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Ficatei cu piure de brocoli

Ficatei cu piure de brocoli

Intr-o oala mai mare se pune in apa cu sare brocolli la fiert pentru 10-12 minute.Dupa ce se fierbe

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri pentru copii
Savarine

Savarine

Intr-un castron amestecam ouale cu zaharul,uleiul, praful de sare, le mixam iar in laptele caldut

7 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Piept de pui crocant