autor:

ana catalina focsa

» » Mancaruri cu carne

Ardei umpluti

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Ingrediente
8 ardei, - carne de porc pentru tocat 0.45kg, - suc de rosii 400ml, - telina (frunza), - orez 80g, - faina 100g, - boia, sare si piper, - smantana, - patrunjel si marar, - o ceapa, - untdelemn 2 linguri, - zeama de la o lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Dupa ce curatati ardeii de seminte si ii spalati, tocati carnea de porc impreuna cu o ceapa calita cu untdelemn. Adaugati orezul curatat, jumatate de lingurita cu sare, un varf cu piper, patrunjelul si apa pana cand depaseste orezul cu putin. Bateti tocatura si umpleti ardeii cu carne, asezati intr-o cratita potrivita ca marime, turnati alternativ suc de rosii, si cu apa pina cand aceasta ii depaseste. Lasati sa fiarba la foc mic, acoperiti, 45 de min. (mai trebuie intorsi sa nu se lipeasca). Dupa ce au fiert ardeii, amestecati 100g faina cu 2 linguri de apa rece si adaugati-le sosului. Mancarea de ARDEI UMPLUTI se orneaza cu frunze de patrunjel tocat si se serveste cu smintina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu varza si morcov in otet

Ardei umpluti cu varza si morcov in otet

Ardeii ii cureti de cotoare, varza o tai fideluta, iar morcovii ii dai pe razatoare. Freci varza

29 voturi    9 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Ardei umpluti cu carne de curcan

Ardei umpluti cu carne de curcan

Carnea, morcovul, mararul, patrunjelul si ceapa se trec prin masina de tocat apoi se amesteca cu

4 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 30 octombrie 2009

    Foarte buni !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 8 ardei
  • - carne de porc pentru tocat 0.45kg
  • - suc de rosii 400ml
  • - telina (frunza)
  • - orez 80g
  • - faina 100g
  • - boia
  • sare si piper
  • - smantana
  • - patrunjel si marar
  • - o ceapa
  • - untdelemn 2 linguri
  • - zeama de la o lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

99 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci
cristina i.

cristina i. (Chef de cuisine)

Foarte buni !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Dovlecei umpluti