autor:

ana catalina focsa

» » Mancaruri cu carne

Ardei umpluti

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Ingrediente
8 ardei, - carne de porc pentru tocat 0.45kg, - suc de rosii 400ml, - telina (frunza), - orez 80g, - faina 100g, - boia, sare si piper, - smantana, - patrunjel si marar, - o ceapa, - untdelemn 2 linguri, - zeama de la o lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Dupa ce curatati ardeii de seminte si ii spalati, tocati carnea de porc impreuna cu o ceapa calita cu untdelemn. Adaugati orezul curatat, jumatate de lingurita cu sare, un varf cu piper, patrunjelul si apa pana cand depaseste orezul cu putin. Bateti tocatura si umpleti ardeii cu carne, asezati intr-o cratita potrivita ca marime, turnati alternativ suc de rosii, si cu apa pina cand aceasta ii depaseste. Lasati sa fiarba la foc mic, acoperiti, 45 de min. (mai trebuie intorsi sa nu se lipeasca). Dupa ce au fiert ardeii, amestecati 100g faina cu 2 linguri de apa rece si adaugati-le sosului. Mancarea de ARDEI UMPLUTI se orneaza cu frunze de patrunjel tocat si se serveste cu smintina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)

Curăţăm ardeii, îi spălăm în interior şi îi lăsăm să se scurgă de apă. Ceapa şi morcovul

6 voturi    3 comentarii
4h
Slow Cooking
jumatati de ardei umpluti

jumatati de ardei umpluti

spalati si taiati ardii in jumatate in lungsi scaoteti samburii. taiti painea in cubulete.curatati

3 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 30 octombrie 2009

    Foarte buni !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 8 ardei
  • - carne de porc pentru tocat 0.45kg
  • - suc de rosii 400ml
  • - telina (frunza)
  • - orez 80g
  • - faina 100g
  • - boia
  • sare si piper
  • - smantana
  • - patrunjel si marar
  • - o ceapa
  • - untdelemn 2 linguri
  • - zeama de la o lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

97 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci
cristina i.

cristina i. (Chef de cuisine)

Foarte buni !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Cartofi prajiti cu carnaciori de Plescoi