autor:

Monica

» » Aperitive

Ardei umpluti a la Monique

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 martie 2013

Ingrediente
- 1 kg carne tocata de porc sau vita, - 1 cana orez, - 2 cepe, - 3 linguri pasta de tomate, - 200 g ulei, - 3 morcovi, - 12 ardei de marime mijlocie, - sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa apoi se taie maruntel. Jumatate din ceapa se pune la prajit cu 2 linguri de ulei si pasta de tomate. Se spala orezul. Carnea se pune peste orez. Apoi se adauga ceapa (inclusiv cea prajita), morcovul taiat maruntel, sare si piper. Se amesteca bine.
Se pregatesc ardeii si apoi se pune compozitia. Se aranjeaza ardeii umpluti in oala pregatita in prealabil. Pe fundul oalei se pune o farfurie pentru a evita arderea ardeilor. Se dau la cuptorul incalzit la 200 Celsius timp de 1 ora si 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti a la Monique" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ciuperci jambonate

Ciuperci jambonate

Se curata ciupercile ,se indeparteaza piciorusele,se spala ,se scurg. Se taie pieptul fasii subtiri

11 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Patti

Patti

Se fierbe soia si se da prin masina de tocat impreuna cu celelalte ingrediente, apoi se calesc bine

3 voturi    6 comentarii
40 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • - 1 kg carne tocata de porc sau vita
  • - 1 cana orez
  • - 2 cepe
  • - 3 linguri pasta de tomate
  • - 200 g ulei
  • - 3 morcovi
  • - 12 ardei de marime mijlocie
  • - sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Quiche Lorraine