autor:

Monica

» » Aperitive

Ardei umpluti a la Monique

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 martie 2013

Ingrediente
- 1 kg carne tocata de porc sau vita, - 1 cana orez, - 2 cepe, - 3 linguri pasta de tomate, - 200 g ulei, - 3 morcovi, - 12 ardei de marime mijlocie, - sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa apoi se taie maruntel. Jumatate din ceapa se pune la prajit cu 2 linguri de ulei si pasta de tomate. Se spala orezul. Carnea se pune peste orez. Apoi se adauga ceapa (inclusiv cea prajita), morcovul taiat maruntel, sare si piper. Se amesteca bine.
Se pregatesc ardeii si apoi se pune compozitia. Se aranjeaza ardeii umpluti in oala pregatita in prealabil. Pe fundul oalei se pune o farfurie pentru a evita arderea ardeilor. Se dau la cuptorul incalzit la 200 Celsius timp de 1 ora si 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti a la Monique" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chec aperitiv cu pui

Chec aperitiv cu pui

Spalam carnea si o tocam marunt. Verdeata o spalam si o tocam la fel. Folosim un castron in care

23 voturi    13 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Aperitiv

Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval

Se taie aluatul in patratele si apoi colturile patratului ca in poza. Se pune in mijloc o feliuta

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • - 1 kg carne tocata de porc sau vita
  • - 1 cana orez
  • - 2 cepe
  • - 3 linguri pasta de tomate
  • - 200 g ulei
  • - 3 morcovi
  • - 12 ardei de marime mijlocie
  • - sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Sandwich(tramezzini)