autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu brinza de capra

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
1 ardei gras rosu, mare, taiat in doua pe, lungime si fara seminte, 1 ardei gras verde, mare, taiat in doua pe, lungime si fara seminte, 1 lingura ulei de masline, 1 ceapa rosie, mare, tocata marunt, 5 catei de usturoi, tocati, conserva (540 g) fasole cannellini,, scursa si spalata, 2 linguri pasta de rosii, 2 linguri seminte de susan, 1/2 lingurita pudra de cacao fara zahar, 1/2 lingurita oregano uscat, 1/2 lingurita scortisoara, 1/2 lingurita sare, 11/2 cani rosii taiate din conserva, 1/3 cana stafide, 85 g brânza moale de capra, sfarâmata

Dificultate: Redusa Timp: 10h

1 vot

Mod de preparare

Într-un vas de gatit la aburi, se tin jumatatile de
ardei cu partea taiata in jos, 10 minute sau pâna
sunt crocante-fragede.
Într-o tigaie de teflon, se Încinge uleiul la foc mic.
Se adauga ceapa si usturoiul si se calesc 5 minute
sau pâna se rumeneste ceapa. Se masoara 1/4 cana
din amestecul cu ceapa si se pune Într-un castron.
Se adauga faso/ea si pasta de rosii si se zdrobesc cu
un aparat pentru facut cartofi piure sau cu o lingura.
3\' În amestecul de ceapa ramas În tigaie se pun
semintele de susan, pudra de cacao, oregano,
scortisoara si sarea; se prajesc 1 minut. Se adauga
rosiile taiate si stafidele; se pun la fiert. Când dau În
clocot, se face focul mic, se acopera si se mai fierb
5 minute ca sa se amestece aromele. Se scot Într-un
robot de bucatarie si se amesteca pâna se fac piure.
Se pune piureul Înapoi În tigaie si se adauga 1/3
cana cu apa. Se adauga ardeii tinuti la abur, cu partea
ta iata În sus. Se pune amestecul cu fasole in ardei;
se acopera si se fierb 5 minute. Se pune putin sos
peste fasole si se presara cu brânza; se acopera si
se mai tin la foc 2 minute ca sa se topeasca brânza.
Pentru servit se pune putin sos pe fiecare
farfurie, SI se asaza deasupra o jumatate de ardei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu brinza de capra" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba cu ardei umplut

Ciorba cu ardei umplut

Calim in ulei o ceapa tocata marunt, adaugam orezul, cuburile MAGGI si carnea. Amestecam si dam la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de fasole pastai si mazare

Mancarica de fasole pastai si mazare

Mai intai de toate se fierbe mazarea si fasolea cca 20 minute in apa cu putina sare, dupa care se

2 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

10h

1 vot

Ingrediente

  • 1 ardei gras rosu
  • mare
  • taiat in doua pe
  • lungime si fara seminte
  • 1 ardei gras verde
  • mare
  • taiat in doua pe
  • lungime si fara seminte
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa rosie
  • mare
  • tocata marunt
  • 5 catei de usturoi
  • tocati
  • conserva (540 g) fasole cannellini,
  • scursa si spalata
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri seminte de susan
  • 1/2 lingurita pudra de cacao fara zahar
  • 1/2 lingurita oregano uscat
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita sare
  • 11/2 cani rosii taiate din conserva
  • 1/3 cana stafide
  • 85 g brânza moale de capra
  • sfarâmata

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Ciorba moldoveneasca de perisoare, cu legume proaspete