Carnea impreuna cu ceapa o trecem prin masina de tocat.
Adaugam oul,orezul spalat, 1/2 legatura patrunjel tocat si condimentam cu sare si piper.
Omogenizam bine si dam deoparte.
Ardeii ii curatam de cotoare si seminte, ii spalam si ii punem la scurs.
Luam cu o lingurita din compozitia de carne si ii umplem .
Rosia o taiem rondele subtiri pe care le vom folosi drept capace ardeilor.
Ardeii ii asezam intr-o cratita in care am pus uleiul si ii calim putin cat sa-si dezvolte aroma.
Turnam apa pana la nivelul lor, lasam sa dea in clocot, indepartam spuma formata si dam cratita la cuptor .
La jumatatea prepararii ardeilor adaugam sucul de rosii si amidonul dizolvat in putina apa.
Cand sunt fierti presaram restul de patrunjelul tocat.
Ii servim calzi cu smantana deasupra.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii