autor:

gicuta

» » Mancaruri cu carne

Ardei umpluti cu carne

Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2015

Ingrediente
10 ardei grasi, 500 g carne de porc, o ceapa, 3 linguri cu orez, un ou, 400 ml suc de rosii, o lingura amidon, 1 legatura patrunjel, sare, piper, o rosie mare pentru capace., 50 ml ulei, smantana pentru servit(optional)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Carnea impreuna cu ceapa o trecem prin masina de tocat.
Adaugam oul,orezul spalat, 1/2 legatura patrunjel tocat si condimentam cu sare si piper.
Omogenizam bine si dam deoparte.
Ardeii ii curatam de cotoare si seminte, ii spalam si ii punem la scurs.
Luam cu o lingurita din compozitia de carne si ii umplem .
Rosia o taiem rondele subtiri pe care le vom folosi drept capace ardeilor.
Ardeii ii asezam intr-o cratita in care am pus uleiul si ii calim putin cat sa-si dezvolte aroma.
Turnam apa pana la nivelul lor, lasam sa dea in clocot, indepartam spuma formata si dam cratita la cuptor .
La jumatatea prepararii ardeilor adaugam sucul de rosii si amidonul dizolvat in putina apa.
Cand sunt fierti presaram restul de patrunjelul tocat.
Ii servim calzi cu smantana deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu carne de porc

Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei umpluti cu carne de vitel

Ardei umpluti cu carne de vitel

Imi plac mult ardeii umpluti si am vrut sa ii testez si la noul meu aparat Crock Pot. Normal ca am

5 voturi    0 comentarii
4h
Slow Cooking

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 10 ardei grasi
  • 500 g carne de porc
  • o ceapa
  • 3 linguri cu orez
  • un ou
  • 400 ml suc de rosii
  • o lingura amidon
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • o rosie mare pentru capace.
  • 50 ml ulei
  • smantana pentru servit(optional)

Raporteaza reteta

Retete
de gicuta
Cozonac Rosenkranz

Cozonac Rosenkranz

Laptele caldut il amestecam cu 3 liguri de zahar si drojdia. Intr-un castron se cerne faina,

17 voturi    6 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu mere

Strudel cu mere

Merele se calesc cu zaharul dupa care se adauga scortisoara si zaharul vanilat. Din apa, ulei , zahar,

27 voturi    8 comentarii
3h
Retete de post
Tort cu crema de zahar ars

Tort cu crema de zahar ars

Crema: Cele 8 linguri de zahar se pun la caramelizat in cratita. Cand este gata se tapeteaza peretii

21 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Sarmale in foi de varza dulce