Ardeii se spala, se curata de cotoare.
Ardeii se spala, se curata de cotoare si se lasa sa se curga de eventuala apa, cu capul in jos.
Pentru umplutura, se caleste in putin ulei, ceapa taiata marunt, adaugam orezul si condimentele (sare, piper, cimbru si marar, pasta de ardei), iar la urma, carnea tocata si cele doua oua. Se amesteca bine, apoi se umplu ardeii cu acesta compozitie; se pun intr-o oala mai inalta si se pune 1 cana cu apa. Se pun pe foc pana dau intr-un clocot si apoi se pune bulionul si putin cimbru. Se fierb la foc mic, cam 45-50 minute. Se pot servi cu smantana.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii