Ardeii se spala, se curata de cotoare.
Ardeii se spala, se curata de cotoare si se lasa sa se curga de eventuala apa, cu capul in jos.
Pentru umplutura, se caleste in putin ulei, ceapa taiata marunt, adaugam orezul si condimentele (sare, piper, cimbru si marar, pasta de ardei), iar la urma, carnea tocata si cele doua oua. Se amesteca bine, apoi se umplu ardeii cu acesta compozitie; se pun intr-o oala mai inalta si se pune 1 cana cu apa. Se pun pe foc pana dau intr-un clocot si apoi se pune bulionul si putin cimbru. Se fierb la foc mic, cam 45-50 minute. Se pot servi cu smantana.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii