autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu carne

Autor: RADA ADRIANA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: RADA ADRIANA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 ianuarie 2017

Ingrediente
, 20 ardei mai mici, 500 gr carne tocata de porc si vita, 1 cana de orez, sare, piper, marar verde, cimbru, 2 oua, 2 cepe mai mari , 3 linguri bune de pasta de ardei din borcan. (eu chiar pun peste iarna la borcan cu ceapa, kapia si rosii), 1 litru bulion, putin ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ardeii se spala, se curata de cotoare si se lasa sa se curga de eventuala apa, cu capul in jos.

Pentru umplutura, se caleste in putin ulei, ceapa taiata marunt, adaugam orezul si condimentele (sare, piper, cimbru si marar, pasta de ardei), iar la urma, carnea tocata si cele doua oua. Se amesteca bine, apoi se umplu ardeii cu acesta compozitie; se pun intr-o oala mai inalta si se pune 1 cana cu apa. Se pun pe foc pana dau intr-un clocot si apoi se pune bulionul si putin cimbru. Se fierb la foc mic, cam 45-50 minute. Se pot servi cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei umpluti cu carne

Ardei umpluti cu carne

Ardeii se spala si li se indeparteaza cotorul usor in asa fel incat acestia sa nu se sparga. Ceapa

55 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu carne

Ardei umpluti cu carne

Calim ceapa, adaugam rosiile, apoi carnea, apoi condimentele, lasam aproximativ 10 minute pe foc

34 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 20 ardei mai mici
  • 500 gr carne tocata de porc si vita
  • 1 cana de orez
  • sare
  • piper
  • marar verde
  • cimbru
  • 2 oua
  • 2 cepe mai mari 
  • 3 linguri bune de pasta de ardei din borcan. (eu chiar pun peste iarna la borcan cu ceapa, kapia si rosii)
  • 1 litru bulion
  • putin ulei

Raporteaza reteta

Retete
de RADA ADRIANA
Supa de perisoare cu conopida

Supa de perisoare cu conopida

Mod de preparare: Intr-o oala de 5 litri se caleste ceapa si morcovii taiati cubulete cu putina

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Ficatei cu piure de brocoli

Ficatei cu piure de brocoli

Intr-o oala mai mare se pune in apa cu sare brocolli la fiert pentru 10-12 minute.Dupa ce se fierbe

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri pentru copii
Savarine

Savarine

Intr-un castron amestecam ouale cu zaharul,uleiul, praful de sare, le mixam iar in laptele caldut

9 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bucatele de pasare cu legume si orez la cuptor Bucatele de pasare cu legume si orez la cuptor

Intr-un vas care se poate folosi la cuptor si de asemeni de a praji in el fara sa se prinda alimentele, incalzim 2 -3 linguri de ulei

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Rulada de spanac cu branza Rulada de spanac cu branza

Pentru foaia de aluat batem spuma tare cele 3 albusuri cu un praf de sare. Separat amestecam spanacul (decongelat si stors foarte bine

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu cartofi