autor:

motosca mariana

» » Mancaruri cu carne

Ardei umpluti cu carne

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 mai 2009

Ingrediente
-ardei gras -12buc, -carne toccata -500gr, -orez -100gr, -ceapa -2 buc, -bulion -100gr, -rosii -1 cutie sau 500gr rosii proaspete, --sare -50g, -piper -15 g, -ulei -100ml, -marar -100g, -patrunjel -100g

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

52 voturi

Mod de preparare

Ardeii se spala si li se indeparteaza cotorul usor in asa fel incat acestia sa nu se sparga. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Intr-un vas se amesteca carnea tocata, ceapa, orezul, bulionul, sare, piper, marar, patrunjel.



Cu aceasta compozitie se umplu ardeii si li se pun capace din rondele de rosii care se aseaza in cratita cu capacele in sus turnindu-se apa fiarta deasupra. Se introduc la cuptor. Rosiile de dau prin robot si se calesc in ulei. Se toarna apoi peste ardei, se condimenteaza sosul cu sare si piper si se continua fierberea. Se servesc calzi cu verdeata tocata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu carne

Ardei umpluti cu carne

Mod de preparare: Se curata, se spala ceapa (se opreste una pentru sos), se toaca marunt sau se

1 vot    3 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu carne

Ardei umpluti cu carne

Se spala bine orezul. Se amesteca bine carnea cu orezul, morcovul ras, condimentele, ceapa si verdeata

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Denis Bambacea , 26 septembrie 2013

    foatre gustoasaaaaaaaaaaa

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2012

    O bunatate...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

    Foarte gustoasa mancarea!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      Super !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2009

      In zona noastra se gateste ciorba de ardei umpluti si ardei umpluti in sos.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 august 2009

      O bunatate!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 22 mai 2009

      Exact asa ii pregatesc si eu, pana si sosul are aceeasi consistenta. Imi place ca si tu gatesti fara prajeli, rantasuri etc.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

52 voturi

Ingrediente

  • -ardei gras -12buc
  • -carne toccata -500gr
  • -orez -100gr
  • -ceapa -2 buc
  • -bulion -100gr
  • -rosii -1 cutie sau 500gr rosii proaspete
  • --sare -50g
  • -piper -15 g
  • -ulei -100ml
  • -marar -100g
  • -patrunjel -100g

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor