autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

Ardei umpluti cu carne

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
6 ardei grasi potriviti,, 600g carne tocata manzat (se poate folosi orice fel de carne), 1ceapa tocata marunt, 2 linguri orez, 1 lingura pasta de tomate, 1 ou, 1 lingura pesmet alb, sare, piper, o jumatate lingurita menta proaspata (se poate si uscata), , Sos:, 2 linguri pasta de tomate, 1 lingurita faina, sare si piper, apa

Dificultate: Redusa Timp: 2h

13 voturi

Mod de preparare

Se amresteca toate ingredientele si se umple ardeii spalati si cuatati. Se aseaza intr-o cratita in care se pune putin ulei de masline si se prajesc putin pana capata o culoare aramie. Se face sosul din pasta de tomate amestecat cu faina, sare, piper si se adauga apa cat sa acopere ardeii. Se lasa la foc circa 1 ora si jumate. La sfarsit se mai presara putina menta proaspata. Se servesc cu smantana sau iaurt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu carne de curcan

Ardei umpluti cu carne de curcan

Carnea, morcovul, mararul, patrunjelul si ceapa se trec prin masina de tocat apoi se amesteca cu

4 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu carne de manzat

Ardei umpluti cu carne de manzat

Se scot cotoarele ardeilor si se scutura bine de seminte. Se pune carnea tocata intr-un lighenas

32 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Nadia , 25 august 2009

    O mancare gustoasa si satioasa!

  • Fara foto

    vera , 24 august 2009

    Ft buni ardeii tai, un deliciu!

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

    Ardeii cu carne de manzat (sau cu ce ne place), o mancare preferata a familiei! O mangare gustoasa si aspectuoasa.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 mai 2009

      Ce pofta mi s-a facut! Eu umplu si fierb in aceeasi oala ardei,dovlecei,rosii si sarmalute sau ardei si dovlecei.Fiecare isi lasa aroma si gustul.Iese o bunatate.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

13 voturi

Ingrediente

  • 6 ardei grasi potriviti,
  • 600g carne tocata manzat (se poate folosi orice fel de carne)
  • 1ceapa tocata marunt
  • 2 linguri orez
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 ou
  • 1 lingura pesmet alb
  • sare
  • piper
  • o jumatate lingurita menta proaspata (se poate si uscata)
  • Sos:
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingurita faina
  • sare si piper
  • apa

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Nadia

O mancare gustoasa si satioasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Spezzatino di manzo (Tocanita cu carne de vita)