Se scot cotoarele de la ardei si se pun cu capul in jos sa se scurga de apa. Tocam ceapa marunt si o calim in putin ulei. Intr-un castron amestecam carnea cu orezul, ceapa calita, sare, piper si patrunjel tocat. Se amesteca bine totul, se umplu ardeii si se aseaza in capat o felie de rosie. Intr-o oala cu putin ulei se prajesc putin ardei pana cand pielita devine putin maronie, se adauga apa si se acopera cu un capac. Se fierbe la foc mic circa 20 de minute. Dupa 20 de minute se adauga si sosul de rosii si se fierbe pentru inca 1 ora. Se servesc cu patrunjel tocat si smantana. Pofta buna!
Reteta de cartofi la cuptor. Cartofi la cuptor cu ulei de masline, sare, piper, condimente si ierburi aromatice. Reteta...
Cartofi la cuptorAmestecul de mirodenii se amesteca, se pun intr-o tava si se imprastie.
Cotlet de vitel cu piure de mazareO prajitura delicioasa, stiam ca asa va fi, inca de cand m-am gandit la aceasta combinatie care mie imi place tare mult.
Prajitura cu foi, crema de lamaie si jeleu de visineDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii