Se scot cotoarele de la ardei si se pun cu capul in jos sa se scurga de apa. Tocam ceapa marunt si o calim in putin ulei. Intr-un castron amestecam carnea cu orezul, ceapa calita, sare, piper si patrunjel tocat. Se amesteca bine totul, se umplu ardeii si se aseaza in capat o felie de rosie. Intr-o oala cu putin ulei se prajesc putin ardei pana cand pielita devine putin maronie, se adauga apa si se acopera cu un capac. Se fierbe la foc mic circa 20 de minute. Dupa 20 de minute se adauga si sosul de rosii si se fierbe pentru inca 1 ora. Se servesc cu patrunjel tocat si smantana. Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii