autor:

alina

» » Mancaruri cu carne

Ardei umpluti cu carne

Autor: alina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 octombrie 2009

Ingrediente
ardei 500 g, , carne tocata 400 g,, orez 40 g,, ceapa 1, , patrunjel, , sos de rosii 300 ml, , apa 500 ml,, sare si piper, , ulei de masline, , 1 rosie.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 50 min

11 voturi

Mod de preparare

Se scot cotoarele de la ardei si se pun cu capul in jos sa se scurga de apa. Tocam ceapa marunt si o calim in putin ulei. Intr-un castron amestecam carnea cu orezul, ceapa calita, sare, piper si patrunjel tocat. Se amesteca bine totul, se umplu ardeii si se aseaza in capat o felie de rosie. Intr-o oala cu putin ulei se prajesc putin ardei pana cand pielita devine putin maronie, se adauga apa si se acopera cu un capac. Se fierbe la foc mic circa 20 de minute. Dupa 20 de minute se adauga si sosul de rosii si se fierbe pentru inca 1 ora. Se servesc cu patrunjel tocat si smantana. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu carne de vitel

Ardei umpluti cu carne de vitel

Imi plac mult ardeii umpluti si am vrut sa ii testez si la noul meu aparat Crock Pot. Normal ca am

5 voturi    0 comentarii
4h
Slow Cooking
Ardei umpluti cu carne de porc

Ardei umpluti cu carne de porc

Se scot cotoarele ardeilor si se scutura bine de seminte. Se pune carnea tocata intr-un lighenas

159 voturi    20 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

    Sunt foarte buni !

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

    Foarte buni ardeii umpluti!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 50 min

11 voturi

Ingrediente

  • ardei 500 g
  • carne tocata 400 g,
  • orez 40 g,
  • ceapa 1
  • patrunjel
  • sos de rosii 300 ml
  • apa 500 ml,
  • sare si piper
  • ulei de masline
  • 1 rosie.

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

23 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Orata al forno

Orata al forno

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si

14 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    1 comentariu
50 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

Sunt foarte buni !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Pulpa de porc in sos de ceapa