Calim ceapa, adaugam rosiile, apoi carnea, apoi condimentele, lasam aproximativ 10 minute pe foc si amestecam mereu sa nu se arda.
Luam de pe foc, lasam carnea sa se raceasca, apoi umplem ardeii, ii asezam frumos in tava, lasam o distanta maricica intre acestia (sa nu se certe si sa-si rupa coditele unul altuia), adaugam putin ulei, putina apa, si la cuptor cu ei .Eu i-am lasat cam 80 de minute, iarasi va spun ca timpul nu e exact, depinde de cuptor, de umplutura, de ardei etc. Asadar, ii lasati pana se rumenesc.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii